Nieuwsoverzicht
LEDEN/CONTRIBUTIE ADMINISTRATIE

23-4-2019
Technische fout bij de automatische incasso's
 
Als een gevolg van een technische fout in het elektronisch betaalsysteem , zijn een aantal automatische incasso’s met factuurdatum 1 maart 2019, niet uitgevoerd.
In samenspraak met de huisbankier is een nieuw incassobestand aangemaakt om de resterende contributies op 30 april te incasseren via een herinneringsincasso (op het bankafschrift zal de tekst "herinnering” vermeld staan)

LET OP: DEZE HERINNERING/INCASSO ZAL AUTOMATISCH WORDEN AFGESCHREVEN
 
TC JUNIOREN

18-4-2019
Jubileum bezoek Ulm
 

Voor de vijfde keer heeft hockeyclub Ulm 17 april Deventer bezocht als onderdeel van hun trainingskamp. Na een bezoek aan EHV op maandag, Lochem op dinsdag, heeft de Duitse club woensdag eerst onderling op onze velden getraind. Daarna zijn drie "interlands” gespeeld tegen jC2, mC2 en jB2, begeleid door onze scheidsrechters Emma, Peter, Volkert, Martijn, Theo en Mark. De wedstrijden werden afgesloten met een Chinees buffet. Een heerlijke afsluiting van een geslaagd evenement georganiseerd door de JTC.

Teams die zelf de reis naar Ulm willen maken zijn hartelijk welkom voor een trainingskamp aldaar, waar gebruik kan worden gemaakt van het veld, de bar, BBQ, groot zwembad, minigolf. De vereniging ligt aan de Donau en is op loopafstand van de binnenstad. Op het sportterrein kan worden gekampeerd. Bij interesse heeft de JTC contactgegevens van Ulm.

 
BESTUURSMEDELINGEN

17-4-2019
DHV bouwt verder aan de toekomst
 

Zoals jullie wellicht in de krant hebben vernomen heeft de gemeente een subsidie toegekend om de ‘onderkant’ van ons clubgebouw dit jaar te renoveren (kleedkamers en technische installatie). Op verzoek van DHV is in overleg met de gemeente deze subsidie een jaar naar voren gehaald om zodoende maximaal te profiteren van de combinatie met de verbouwing van de bar/keuken en toiletten boven. De verbouwing van de bar stond een jaar geleden al op de planning (januari 2018) maar kon toen door personele wisselingen niet worden uitgevoerd. Afhankelijk van de toekenning van de aangevraagde subsidies bij het Rijk kijkt de projectgroep ook naar mogelijke uitbreiding van het terras en optimalisatie van de trappen. De projectgroep bestaat uit Pieter Koers (voorzitter), Anne van der Horst Bruyn, Martin Kleine Schaars, Joost Bronsvoord, Ben Dull en Gerard Koers en is op dit moment bezig om met de leveranciers (sponsoren) te kijken naar de definitieve invulling. Uitvoering van de renovatie zal in de zomerperiode gaan plaats vinden.

 

Tegelijkertijd zal, zoals ook eerder tijdens ALV’s is besproken, veld 3 worden vervangen. De projectgroep, bestaande uit Jaap van der Graaf en Anne van der Horst Bruyn, is op dit moment in een eindfase voor wat betreft het definitieve voorstel. Daarnaast wordt ook gekeken om tijdens de werkzaamheden van veld 3 de verlichting te vervangen door LED. De gemeente heeft voor veld 3 een kleine subsidie gegeven in het kader van de 1/3 regeling en voor LED bestaat op dit moment een extra subsidiemogelijkheid bij het Rijk waar we gebruik van kunnen maken.

 

Al met al veel werk en een grote investering om DHV voor de aankomende jaren aantrekkelijk te houden en te maken voor alle huidige en toekomstige leden. We beschikken dan met de blaashal, het gerenoveerde clubgebouw en de mooie velden over een mooie accommodatie die klaar is voor de toekomst! De besturen van de stichting en de vereniging zijn op dit moment aan het onderzoeken op welke manier we ook leden kunnen betrekken bij een voor iedereen aantrekkelijke financiering.

 
TRAININGSCOÖRDINATOR

12-4-2019
Geen reguliere training rond de meivakantie
 

Ivm pasen en de meivakantie zijn er geen reguliere veldtrainingen van vrijdag 19 april (goede vrijdag) t/m zaterdag 4 mei

De Benjamins en Funkey's hebben de komende 3 zaterdagen geen training, 11 mei zal voor hun weer de eerste training zijn. De ouders zijn dmv een mail op de hoogte gebracht.

(Mochten er teams zijn die in de vakantie willen door trainen dan kunnen zij op hun eigen trainingstijd en dag terecht op het veld iom de eigen trainer)

 
LEDEN/CONTRIBUTIE ADMINISTRATIE

11-4-2019
Lidmaatschap: het seizoen is nog niet voorbij, maar let op!!
 
Opzeggingen voor het nieuwe seizoen (2019/2020) dienen uiterlijk 31 mei 2019 binnen te zijn. U kunt de ledenadministratie hiervoor een e-mail sturen naar [email protected]. Zij zullen uw opzegging verwerken en u een bevestiging sturen. Indien u geen bevestiging ontvangt, is de opzegging niet officieel. Wilt u hen ook laten weten wat de reden van uw opzegging is?

Let op: ieder lid is zelf verantwoordelijk voor tijdige opzegging bij de ledenadministratie. Zie ook https://www.deventerhockey.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=lidworden_contributie.
 
IEDEREEN

3-4-2019
Familiehockeytoernooi 2019 UPDATE!
 

Inschrijfperiode familiehockeytoernooi
Reserveer alvast donderdag 30 mei in je agenda!
Heb je je ouders al getipt over het Familie Hockey Toernooi? Ben je al bezig minimaal 9 teamleden te verzamelen?
Nog een naam en een leuke outfit en je bent klaar om je team in te schrijven!
De inschrijvingen starten op 12 mei en sluiten op 17 mei. Ben jij er ook bij?
Tot dan! Briene, Peter, Maaike en BarberaBriene, Peter, Maaike en Barbera
 

14-2-2019
Hockeykamp in de zomervakantie bij DHV
 

Gratis stick bij een 5-daags zomerhockeykamp! – Nationale Sportkampen Yes!


Ook dit jaar kan jij weer op kamp op DHV Deventer! In de zomervakantie hoef jij niet stil te zitten want je kan de hele dag bij ons hockeyen! Datum Zomervakantie: 15 t/m 19 juli 2019 Meld je voor 1 mei aan voor een 5-daags zomerhockeykamp en kies jouw gratis The Indian Maharadja stick t.w.v. maximaal €170,-. Je kan maar liefst kiezen uit maar liefst 26 verschillende sticks. Op=op dus wees er snel bij!


Klik hieronder voor een leuke video

https://www.youtube.com/watch?v=VJmtgWR1Yn8


Aanmelden of alle informatie op www.hockeykampen.com

Voor alle trainers Ben jij 17+ en wil je ook helpen tijdens de kampen, dat kan! Kijk eens opwww.nationalesportkampen.nl/begeleiden


 


Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Vandaag jarig
Florijn Steegeman
Noëmi Weideman
Olivier Zernitz
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.