Hierbij de indeling voor de zaal voor de jongens B, C, D teams voor de Teams 1,1/2 en 2. De coaches voor de verschillende teams worden zo snel mogelijk toegevoegd in Lisa. 
De indeling van de keepers in Lisa kan afwijken van deze lijst ivm het dubbelprogramma dat keepers soms zullen draaien.
Hierbij de indeling voor de zaal voor de B, C, D teams voor de Teams 1,1/2 en 2. De coaches voor de verschillende teams worden zo snel mogelijk toegevoegd in Lisa. 
De indeling van de keepers in Lisa kan afwijken van deze lijst ivm het dubbelprogramma dat keepers soms zullen draaien.
Maak a.s. maandag gebruik van je stemrecht voor of tegen de zaal!
A.s. maandag is er een Algemene Ledenvergadering  om 20:00 uur  in het clubhuis waarin uw stem wordt gevraagd.
Het zaalhockeyseizoen 2017-2018 staat voor de deur.
In de bijlage kunt u alle informatie vinden, deze is ook te vinden op de  DHV site-hockey-zaalhockey daar vind u ook de link naar het zaalhockeyboekje


De DHV heeft er weer een grote groep nieuwe clubscheidsrechters bij!
Alle 75 B-junioren die woensdag 15 november het scheidsrechtersexamen
hebben gedaan zijn geslaagd! Een tweetal cursisten had zelfs geen
enkele fout gemaakt in het examen: Renske de Haas (MB2) en Barbara
In de bijlage treft u het definitieve schema aan. We hebben een aantal wijzigingen moeten doorvoeren. Controleer dus goed wanneer er getraind wordt!
Shoot is een overtreding die vaak voorkomt. Het blijft lastig om die bal met je stick te controleren! Het is een simpele overtreding, maar kun je hier ook geel voor krijgen?
Eigenlijk zijn er 3 soorten shoot die alle drie een andere straf vragen.
Helaas, het gaat zo goed.
De maand December staat weer voor de deur en wanneer Sinterklaas het land heeft verlaten wordt het tijd om de kerstboom op te tuigen en de kerst in huis te halen.
Heb jij ook een leuke, te gekke foto, die je eigenlijk met iedereen op de club zou willen delen? Mail deze dan naar [email protected] .

Hockey mee deze kerstvakantie! Ben jij het eindeloos eten en tafelen tijdens de feestdagen ook zo zat? Doe dan mee aan de zaalhockeykampen in de kerstvakantie! Leer veel, beweeg lekker en heb veel plezier.
 
Voor meer ervaren scheidsrechters, spelers en coaches geven we een interactieve Zaalhockeyworkshop  op 6 december . Tijdens deze avond gaan we dieper in op de regels en op bijzondere situaties, zoals wat is nou precies een blok, mag een pirouette, wanneer wordt iemand ingesloten, en wanneer fluit je voor hoog? Ook
Ben je scheidsrechter, coach, speler of ouder en wil je meer weten van de spelregels in de zaal? Kom dan   op 29 november   naar de Spelregelworkshop Zaalhockey.
Graag nodigen wij alle leden en andere ge├»nteresseerden uit om de extra ALV inzake de zaalhockeyhal   op maandag 20 november om 20.00  bij te wonen. 

Zoals eerder vermeld, heeft DHV dit jaar een aantal zaalclinics georganiseerd voor de breedte teams.
Zaalclinics voor de breedteteams zullen gaan plaatsvinden op 5, 12, 19 en 26 november (van 09.00 -13.00 in Gorssel). Elk breedte team krijgt 2 clinics.

Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Vandaag jarig
Daria Andresoiu
Heleen Hattink
Roelie Koopmans
Nienke Langenkamp
Bart Langeveld
Pieter Nijsten
Clare Thelosen
Peter van Woerden
Laatste verslagen
19 nov - Veterinnen A vervolg