Veterinnen A- WMHC DA : 2 - 3 

De laatste wedstrijd voor de winterstop of de eerste wedstrijd van de tweede helft van het seizoen. Het is maar hoe je het bekijkt. Het verzoek van Wageningen om deze wedstrijd eerder te spelen viel bij ons wel in goede aarde. Maar dan moet je er nog wel naar toe en dat begint de rijtombola, wie gaan allemaal, aantal auto’s, kunnen er bij jou 5 in, o nee ik zit nu op 6 en dat past toch echt niet, meer app verkeer, andere telling, meer auto’s en dan ineens is er een oplossing. En die is dan zo simpel dat we daar 5 uur eerder niet aan gedacht hadden. Uiteindelijk zijn 12 spelers in 3 auto’s. Vijfhoek bedankt namens de Deventer west rijapp voor het meedenken en rijden. Onze twee invalsters Inkie en Charlotte dank voor het meedoen.

De aankomst bij Wageningen was het regenachtig en we voelde ons echt een beetje alleen, zeg maar Remi. Bijna geen auto’s op de parkeerplaats, voordeeltje dat je wel vooraan kan staan. Een bijna leeg clubhuis, kleedkamers voor het uitkiezen, een thermoskan koffie en thee want de bar was niet open, maar wel veel ruimte dus waarom zou je dan naar via een lastige gangstelsel en trap naar een krappe kleedkamer gaan. Nee jullie godinnen kunnen ook gewoon in het ruime clubhuis omkleden. Zo gezegd zo gedaan, alle surprises werden nog even doorgenomen, wasmiddelen besproken, opstelling, speelwijze en natuurlijk de staat van ons twee mascottes. Al jaren de steun en toeverlaat van Hyke en Mireille. Al weken volgen wij als team de aftakeling van de mascottes waarbij de cruciale vraag is of ze nog te herstellen zijn. Verschillende reparatieopties zijn onderzocht, er is contact geweest met de makers, marktplaats is afgezocht maar een definitieve oplossing is nog niet gevonden. Vol spanning wachten wij als teamgenoten de wedstrijden na de winterstop af om te zien of het goed gekomen is.

Soms voel je je heel alleen in het veld, dan ben je net als Remi op zoek naar je achtergrond, naar je bestaan, dan heb je het idee dat je medespelers je niet begrijpen, dat de tegenstanders niet snappen dat je echt geniaal bent, en de scheidsen……. dat is dan wel bijzonder die fluiten een serenade voor je. Vandaag was het een beetje als Remi. Helemaal alleen op het veld kon Remi van Wageningen het tij keren. Met ons teamspel hielden we lang stand maar uiteindelijk moesten wij buigen voor Remi. Heel knap hoe Remi in haar eentje alles wegspeelt en effectief de wedstrijd op slot zet. We snappen nu wel de vreemde uitslagen in de competitie want het lijkt wel dat sommige teams 1 bepaalde Remi nodig hebben in de wedstrijd. Op de terugweg naar Deventer zijn verschillende scenario’s doorgesproken en het plan is klaar. De returnwedstrijd is pas na de winterstop, eigenlijk voor de zomerstop dus ik leg het maar even vast om het geheugen wat te helpen. Optie 1: spelen op een tijdstip dat ze niet kan. Optie 2: dubbele dekking. Optie 3: zelf meer scoren maar ja dan lopen we het risico dat we winnen en misschien naar het NK moeten. Optie 4: we bouwen een onzichtbaar scherm die omhoog komt op het moment als ze de cirkel in komt. De keuze is dan ook weer afhankelijk van onze stand in de competitie want tja we willen niet verliezen maar ook niet naar het NK. En ja geliefde lezers het is bij ons nooit goed. 

We gaan nu genieten van de feestdagen, de winterstop, de zaaltraining en natuurlijk genieten van de winter(sport). In maart zijn we weer live te zien op de velden. Tot dan!!!



terug naar vorige pagina
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
24-6    MA1
26-6    MA1
26-6    Dames trim woe
1-7    MA1
3-7    MA1
6-7    MA1
8-7    MA1
10-7    MA1
Hele agenda
Vandaag jarig
Lynn Haarsman
Gijs van der Hoeven
Dorien Huyer
Gideon Karsten
Dorien Kleverwal
Livia Leerink
monique van lieshout
Liza Lommen
Inez Neppelenbroek
Monique Rogier
Daniela Talamini
Julian Wevers
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.