Veterinnen A- Apeldoorn DA : 5 - 0 

AMHC Veterinnen A - Deventer Veterinnen A (0-5)

Eindelijk mochten we dan naar een van de nieuwelingen in de competitie. Apeldoorn, afgelopen jaar op doelsaldo kampioen geworden en nu het derde nieuwe team in onze competitie.  Lekker dicht bij en dat is ook wel een keertje een verademing, dan heb je nog wat aan je middag;-)

AMHC had er zin in want toen wij door de stromende regen door het bos aan kwamen sjokken begonnen zij al aan de teambespreking en het inlopen. Voor ons toch eerst een kopje koffie, bijpraten en wachten tot de speelster van AMCH het veld op gingen want het regende toch dus je kunt net zo goed wachten tot het droog is. En wij hebben de kleedkamer graag voor ons zelf alleen, en AMHC heeft maar 1 dames kleedkamer. Inmiddels ging het steeds harder regenen dus voor ons het signaal om nog maar even in de kleedkamer de teambespreking te doen.

Buienrader gaf een kwartier voor de start van de wedstrijd aan dat het even droog zou worden, yeah right, dus wij snel naar buiten, inlopen, inslaan, even een uitdraai oefeningetje, en klaar voor de strijd. Bij zo’n nieuw team is het altijd even aftasten en dan kun je terugrekken op je eigen helft maar dat past niet zo bij ons. Dus lekker vol in de aanval, lekker druk zetten en maar eens zien of AMHC een antwoord heeft op ons tikkietakkiespel. En het regende weer.

Gelijk zaten we goed in de wedstrijd, er was een focus die niemand met onze ultrakorte voorbereiding had verwacht, we waren snel, scherp, kregen enorm veel ruimte, en we konden gelijk de keeper van AMHC onder druk zetten. Kansje, kansje kansje, het regende kansjes. En tegelijk ging het steeds harder regenen.

AMHC kwam slecht onder de druk vandaan en werd in de eerste helft niet echt gevaarlijk, maar wij wel. Strafcorner, kansje, strafcorner, en een goal, en nog een goal, gelukkig voor de rust nog een goal en met een lekker gevoel gingen we de rust in, natuurlijk schuilend voor de regen in de dugout. En het bleef regen.

De tweede helft begonnen we wat slapjes, maar zonder dat we in gevaar kwamen. Wel waren er halve kansjes, af en toe een strafcorner, we bleven doorzetten en dan komen de goals wel. Een terechte overwinning want geen moment hebben we echt onder druk gestaan en is AMHC gevaarlijk geworden. Mireille doet met 4 goals een stevige stap om topscoorder van het jaar te worden. 

Volgende week spelen we weer een keertje thuis. Dus kom ons allemaal aanmoedigen, gewoon omdat het kan en natuurlijk omdat wij als team elke week weer laten zien dat we op hoog niveau kunnen spelen.terug naar vorige pagina
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
24-6    MA1
26-6    MA1
26-6    Dames trim woe
1-7    MA1
3-7    MA1
6-7    MA1
8-7    MA1
10-7    MA1
Hele agenda
Vandaag jarig
Lynn Haarsman
Gijs van der Hoeven
Dorien Huyer
Gideon Karsten
Dorien Kleverwal
Livia Leerink
monique van lieshout
Liza Lommen
Inez Neppelenbroek
Monique Rogier
Daniela Talamini
Julian Wevers
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.