Heren 1- Baarnse Mixed Hockey Vereniging H1 : 1 - 3 

Zondag, de mooiste dag van de week. Zeker afgelopen zondag, eindelijk weer voor de knikkers een pot spelen. Net als het voorgaande jaar begon onze competitie in Baarn. Denken we overigens niet meer aan terug, was een pijnlijke nederlaag. Wel een goede motivatie om het seizoen dit jaar anders te beginnen. Zoals u waarschijnlijk al op deze pagina heeft kunnen lezen hebben we een nieuwe staf en wat nieuwe spelers. Deze mix van jonge en oudere gasten moet de formule zijn om er een succesvol seizoen van te maken.

Goed, de wedstrijd van afgelopen zondag. We begonnen prima aan de wedstrijd. Baarn had niet veel in te brengen en toch creëerde we te weinig kansen. De eerste corner van de wedstrijd was wel voor ons. Hopeloos naast, jammer! Baarn kreeg halverwege de eerste helft wat meer de overhand en de eerste corner voor Baarn was ook een feit. Weergaloze redding van onze kant. U zou denken dat was waarschijnlijk onze nieuwe keeper Thomas. Nee hoor, Pim haalt die strafcorner zonder moeite uit de kruising. Bedankt Pim! Met nog een corner voor ons die door de lijnstop van Baarn werd gestopt gingen we rusten met de brilstand op het scorebord.

Na rust was het wedstrijdbeeld niet anders. Dus ook de eerste beste kans was voor ons. Wijnand komt op de keeper af, en de keeper ook op Wijnand. Wijnand naar de grond, bal komt precies voor Friso te liggen die niet nadenkt en de bal in de goal beukt. Scoren in je officiële debuut voor Heren 1, lekker Friso!! Zo jammer weer dat de scheidsrechter het Friso dan toch niet gunt. Hij keurt de goal af, overtreding van Wijnand ofzo. Moet je mee leven, die beste jongen staat er ook maar voor z’n lol op zondag en we gaan rustig verder met de wedstrijd. Baarn komt wat beter in de wedstrijd en gaan wat gretiger de duels in. Reinout was van mening iets te gretig, met een beste beuk verloor hij op links achter de bal. Scheids vond het prima en Baarn maakte daar heel goed gebruik van en scoorde hieruit de 1-0. Frustratie alom bij Deventer. We geven nog meer gas maar belonen onszelf met de 1-1 die Brend prima langs de keeper prikt. Toch gaat het verkeerd. Twee domme kaarten voor een balletje weg tikken nadat de scheids heeft gefloten. Eén van die kaarten werd ook nog bestraft met een corner waar onze top keeper Pim nog wel aanzat maar een herhaling van de spectaculaire redding van de eerste helft zat er niet in, 2-1 Baarn. Nogmaals gasgeven maar het mocht niet baten, uit een counter maakt Baarn nog de 3-1. 

Deze zondag was dan misschien toch niet de mooiste dag van de week. Aankomende zondag is dat wel weer het geval. Met een pot tegen Zevenaar gaan wij de misstap van afgelopen zondag recht zetten. Het belooft een gezellige zondag te worden want zowel dames en heren 1 en 2 spelen thuis. Aansluitend een gezellig TD, kortom genoeg redenen om zondag te komen kijken.terug naar vorige pagina
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Vandaag jarig
Ceddric Koekenbier
Rob Koops
Rob Koops
Kees van der Veldt
Raymond Zantinge
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.