Veterinnen A- MHC Bemmel 800 DA : 4 - 0 

Busje komt zo….. elke uitwedstrijd is het weer een puzzel in twee DVA sub apps over wie rijdt er. In de loop van de zaterdag beginnen de berichtjes in Deventer west rijapp. Eigenlijk is dan de hamvraag wie rijden de bus, en is het een touringcar of een minivan of gaan we met de gele Deventer stadsbus. Na een uurtje heen en weer appen dan zijn we er wel uit en soms, zoals ik gisteren, mis je het hele app verkeer en dan is het al voor je bepaald in welke bus je zit en is je kans verkeken om de bus te rijden. Dat vond ik gisteren helemaal niet erg want ik zat heerlijk in het zonnetje op een verjaardag.  En dan denk je dat het met de busverdeling klaar is maar nee met liefde gaan we de avond in met een discussie over rijtijden, welk moment moet de bus waar zijn of gaan we toch voor 1 opstapplaats. Op die uitkomst is geen peil te trekken. Vandaag was er een rondebus, dus een bus die langs verschillende adressen rijdt om iedereen op te pikken en een opstapplaats. En dan heel soms gaat het dan toch weer anders dan gepland en dan zien we het zaterdag app verkeer maar als gezellige en praktische voorbereiding op de wedstrijd. Het mooie van ons systeem is dat we over het algemeen op tijd bij een uitwedstrijd zijn, dat iedereen mee komt en dat het onderweg dan ook nog gezellig is behalve dan als je midden op de rotonde in een disscussie verzeild raakt over een busbaan. Om dit te  snappen had je bij moeten zijn.

Bemmel, ieder jaar weten we eigenlijk niet hoe het clubhuis en de omgeving er uit ziet. Ook dit jaar weer en dan op de parkeerplaats is er bij de meeste een aha gevoel. Nou niet bij mij maar dat zal aan mij hebben gelegen. Van Bemmel weten we wel dat er wat technisch handige en snelle speelster bij zitten maar dat ze het spel niet altijd slim spelen, zeg maar ze vergeten te scoren. Dat was vandaag ook weer het geval. En bij jullie eigen godinnen, tja die scoren wel en daar zaten erg mooie bij. Ondanks het warme drukkende weer bleven we ons eigen spel spelen, soms een lange bal maar over het algemeen lieten we Bemmel in de fuik lopen om een super harde bal naar voren te knallen die over de achterlijn heen ging waardoor wij weer rustig gingen opbouwen, en af en toe counterde we het hele veld over als echte jong godinnen. Eigenlijk waren de hele wedstrijd door gevaarlijk en hadden we wedstrijd onder controle.

Karin DANK dat je mee wilde doen!!! Aankomende woensdagavond kunnen we jullie steun goed gebruiken als we de inhaalwedstrijd tegen Oosterbeek spelen. Dus kom ons thuis aanmoedigen!terug naar vorige pagina
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
31-3    Deventer MC1 - HCDB MC1
11-4    Sport stars
12-4    koningsspelen Wizard
18-4    Sport stars
18-4    AHC MD3 - DHV MD5
20-4    KNHB trainingsstage
25-4    Sport stars
9-5    Sport stars
Hele agenda
Vandaag jarig
Wim van Beerendonk
Josephine Geurts
Jesper Leeuwenkamp
Laatste verslagen
16 mrt - Meisjes A2 vervolg