Veterinnen A- Arnhemse Mixed Hockey Club Upward DA : 3 - 0 

Goed voorbereid de tweede helft van het seizoen in dat was het idee van ons intensieve voorbereidingsprogramma. Daar hoort trainen bij, 1 keertje skiën, en natuurlijk een individuele BBB programma. Nu denken jullie dat onze goddelijke afgetrainde lichamen dat allemaal niet meer nodig hebben. Nouuuuuuuuuuuu, inmiddels zo gepokt en gemazzeld als wij zijn weten we dat het altijd verstandig is om je lichaam goed te verzorgen. Dus goed opletten met de suikers, vetten, koolhydraten en alcohol. Tijdens de winterstop en het skiweekendje hebben we daar ook goed opgelet. Voldoende vetten (tijdens de lunch en het avondeten) en voldoende alcohol (tijdens de lunch en het avondeten) en voldoende suikers want een skichocolaatje heb je wel verdiend tijdens het ritje in de lift naar boven. Met wat angst keek de K&K commissie daarom ook uit naar de eerste wedstrijd want ons trainingsregime liep wel lekker maar we zaten nog niet op toplevel zeg maar het niveau waar wij als profs op horen te zitten. De oplossing was snel gevonden, het teametentje op 9 maart werd omgezet naar een gezamenlijk BBB moment. Het moment om het individuele BBB programma met een big bang af te ronden. Je snappen een actief programma in DVA stijl, dus verzamelen op de Worp met ruimte om  aansluiten op een zelf gekozen moment, en ja we hadden ook nog  voor passende schoenen gezorgd. De eerste B van ons BBB programma was een duidelijke overwinning voor Christa. Het was een gezellige start vol met spanning op de bowlingbaan met een terecht hupje, een onverwachte gutterkoningin, tuurlijk een prijs voor de 1ste strike, en de rode lantaarn. De rest was zo verstandig zich te sparen voor de tweede en derde B want het zwaartepunt lag toch echt bij het laatste deel van de avond. Na een zware fietstocht over de brug met voortrazend verkeer kwam de groep aan bij de D.  En tijd voor een ruime afronding van het BBB programma met ontspanning, bij praten, vloeistoffen aanvullen en koolhydraten naar binnen werken. De burgers en bier smaakte heerlijk!!!

O en dan hebben we zondag ook nog een wedstrijd gespeeld. Upward A een lekkere start, we begonnen goed, kwamen op voorsprong, kakte wat in en wonnen de wedstrijd terecht met 3-0, dit had ook 6-2 of elke willekeurige andere stand meer meer goals dan 3 kunnen zijn. Eigenlijk het gewone recept voor een zondag. Marjolein en Hester bedankt voor het meedoen. Ik hoop dat de spierpijn mee valt en Marjolein hopelijk is je kaak niet erg blauw geworden na die uppercut van een Upward.

Volgende week spelen we thuis tegen de koploper en ja we staan eens niet op plek 1 in de competitie dus kom ons allemaal aanmoedigen, juichen, steunen. Ook wij vinden dat leuk en hebben het nodig.terug naar vorige pagina
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
31-3    Deventer MC1 - HCDB MC1
11-4    Sport stars
12-4    koningsspelen Wizard
18-4    Sport stars
18-4    AHC MD3 - DHV MD5
20-4    KNHB trainingsstage
25-4    Sport stars
9-5    Sport stars
Hele agenda
Vandaag jarig
Wim van Beerendonk
Josephine Geurts
Jesper Leeuwenkamp
Laatste verslagen
16 mrt - Meisjes A2 vervolg