Vorige

Twee gezichten bij Heren 1

28-5 Nieuws
Heren,

Een wedstrijd met twee gezichten tegen Weesp afgelopen weekend... Zo kunnen we het wel samenvatten denk ik. De eerste helft werden we best wel naar achteren gedrukt door hun controlerende spel. Achteraf hebben we daarin misschien wel iets te veel ontzag getoond. In de tweede helft hebben we naar mijn mening goed druk gezet en kwamen we meer op de helft van Weesp te spelen. Zij gingen erg effectief met de kansen om en wij deden dat wat minder goed.

Langzamerhand is het seizoen bijna ten einde. Daarmee wordt ook de strijd om de felbegeerde Super 11 steeds meer beslist. Speler van de week is Pim geworden met 3 punten, helaas voor jou tellen strafcorners niet zo zwaar mee... 😉

Aanstaande zondag spelen we thuis tegen Almelo. Ik heb even terug gekeken en het is alweer 5 weken geleden dat we plaatjes hebben ontvangen van Dennis. Bovendien hebben we wat goed te maken na de blamage in Almelo eerder dit seizoen! En als dat niet genoeg is: onze H1 sponsoren zijn uitgenodigd om te komen kijken. Meer dan genoeg redenen lijkt me om komende zondag iets moois neer te zetten met elkaar!

Kom vooral kijken!

image.png
Vorm afgelopen 5 wedstrijden van Almelo H1

image.png
Voorgaande wedstrijden tegen Almelo H1
 
28-5-2024