Vorige

Materialen in orde maken voor nieuw seizoen!

1-6 Nieuws
Het seizoen is alweer bijna voorbij. Tijd om een datum te prikken waarop je de spullen inlevert bij de Materiaalcommissie. Maar let op: het verschilt per categorie. Dus check goed wat er voor jouw materiaal geldt!

Jongste jeugd (O8/O9/O10): levert allemaal de keeperstassen, ballentassen en zaal bandjes in

Junioren (O12 en ouder): levert alleen de keeperstassen met ballentas in als de keeper stopt met keepen. Gaat de keeper volgend seizoen weer keepen? Dan houd de keeper de keeperstas met ballentas bij zich voor volgend seizoen.

Senioren: levert alleen de keeperstassen met ballentas in als de keeper stopt met keepen. Gaat de keeper volgend seizoen weer keepen? Dan houd de keeper de keeperstas met ballentas bij zich voor volgend seizoen.

Het kan ook zijn dat er iets aan het keepersmateriaal niet meer heel is. Of dat het niet meer past. Of misschien zijn er wel een paar ballen kapot. Ook daarvoor kun je op onderstaande dagen terecht bij Rob en Gijs. Kapotte spullen worden vervangen door DHV. De kosten voor ontbrekende spullen zijn voor het team.

Inleveren kan op zaterdag 15 juni tussen 15:00 - 17:00 uur. En op dinsdag 18 juni tussen 18:00 - 19:00 uur. Heb je vragen mail dan naar [email protected].
 
1-6-2024