Vorige

Sanctie niet opdagen fluitbeurt

22-3 Nieuws
Herken je dat? Je staat met 22 spelers klaar voor een leuke wedstrijd. Er klinkt maar geen startsignaal want er staan niet 2 scheidsrechters klaar. Is het de grootste ergernis?

Om deze situatie te voorkomen hebben we huisregels en maatregelen opgesteld bij DHV. We frissen het geheugen even op. 

Iedere speler vanaf 15 jaar volgt de scheidsrechterscursus en haalt de scheidsrechterskaart. Bij DHV is dat verplicht.

Per seizoen stelt de scheidsrechterscommissie je een paar keer op. Kun je een wedstrijd niet fluiten? Regel dan zelf een vervanger. Deze wissel geef je door aan de scheidsrechterscommissie. 

Doe je niet mee aan de opleiding? Of kom jij niet opdagen voor je fluitbeurt? Dan krijgt jouw team op de eerstvolgende thuiswedstrijd 1 scheidsrechter minder toegewezen. Dat wordt dan een vervanger zoeken of toch zelf fluiten.

Ben je 15 jaar? Dan ben je recentelijk opgeroepen voor de opleiding. Deze is online en daar moet je je voor aanmelden. Let op, het kan zijn dat de uitnodiging in de spam staat of nog naar je ouders is gestuurd.

Maandag 25 maart geeft Paul van Dijck examentraining. Dat staat ook in de uitnodiging. Wil je daar nog gebruik van maken? Stuur een email naar [email protected]. Het examen is op 27 maart of 4 april. Je mag zelf kiezen.

Je kunt je nu al opgegeven voor 1 van de 2 online sessies in april. Zie dit artikel
 
22-3-2024