Vorige

Dames 1 stuurt Naarden met 3-1 naar huis

18-3 Nieuws
De afgelopen week hadden we keihard getraind, met maar één doel voor ogen: de drie kostbare punten in Deventer houden op zondag. We stonden tegenover Naarden Dames 1, een team dat net als wij 14 punten hadden in de competitie. Het beloofde een echte zes punten wedstrijd te worden dus.

Met een uitgebreide tactiekbespreking en een intensieve warming-up waren we helemaal klaar om te vlammen tegen Naarden. En dat deden we meteen. Binnen 45 seconden vonden we al het net en stonden we 1-0 voor. Wat een heerlijk begin van deze belangrijke en spannende wedstrijd.

Gedurende de eerste helft bouwden we onze voorsprong uit tot 3-0, met doelpunten van Ellis, Isa, en Nina. Maar we wisten dat we nog niet achterover konden leunen. De focus moest scherp blijven, vooral in de tweede helft.

De tweede helft verliep op z’n zachtst gezegd wat chaotisch met verschillende kaarten voor beide teams, strafballen en vroegtijdig affluiten. Naarden slaagde erin om een van hun kansen te benutten en bracht de score op 3-1. Daarna kregen zowel wij als Naarden nog een strafbal, maar deze werden beide gemist! Hierdoor bleef de spanning erg hoog.

Met nog drie minuten op de klok werd er opeens fout afgefloten, want de wedstrijd was nog helemaal niet voorbij. We speelden verder en wisten dat we nog heel even gefocust moesten blijven om onze voorsprong vast te houden. En dat deden we. Uiteindelijk, na een hectische maar bijzondere wedstrijd, fluit de scheidsrechter definitief af en pakken wij de drie belangrijke punten.

We zijn enorm blij met het resultaat van afgelopen zondag, maar hebben onze focus alweer gevestigd op komende zondag, GHBS uit in Groningen. We zullen deze week met dezelfde toewijding hard gaan trainen, want elke wedstrijd is een nieuwe kans om te laten zien wat we waard zijn.

💛🖤Simpele spreuk deze week: Met winst op zak word je toch echt lekkerder wakker de volgende dag!!