Vorige

Dames 1 reist af naar Hoge Noorden

3-3 Nieuws
Vandaag zijn we begonnen met de 2e seizoenshelft en het was toch een wedstrijd. We mochten de competitie verderzetten in het verre noorden, tegen de koploper GCHC.

We begonnen de wedstrijd erg sterk, GCHC wist niet wat ze gebeurde. We konden elkaar goed vinden en speelde echt als een team.
Dit leidde ook tot een mooie actie van Jelot, wat een strafbal veroorzaakte. Natuurlijk maakte Nina deze mooi af in de linker hoek. Layla zorgde er daarna voor door een mooi schot de 0-2 te maken. En om de 1e helft goed af te sluiten, maakte Jelot een erg mooie buikschuif om de bal in het goal te krijgen.
We gingen met 0-3 de rust in.

GCHC moest de 2e helft wel komen als ze nog terug wilden komen. Ze begonnen namelijk met veel druk op ons, hier kregen wij het wel moeilijk door. We begonnen slordiger te spelen, de pasen kwamen niet aan en we zorgde ervoor dat GCHC meer kansen kreeg. Ook de verdediging liep minder goed, waardoor we strafcorners voor hun weggaven. Hier hebben zij er jammer genoeg ook 2 van gescoord.

We moesten nu wel door, om ervoor te zorgen dat zij niet die gelijkmaker maakte. De laatste paar seconden kreeg GCHC nog een vrije slag in de 23. De bal werd na 1 meter lopen gelijk de cirkel in gespeeld en werd die via een stick van GCHC het goal in getikt. Zoals iedereen weet moet de bal eerst 5 meter gerold hebben voordat die de cirkel in mag. Helaas wist de scheids dat niet en hebben ze het doelpunt laten tellen.
De wedstrijd eindigde dus onterecht in 3-3.