Vorige

Afscheid Rob en Jody

2-2 Nieuws
Afgelopen maandag was een bijzondere dag. De dag waarop er een wissel plaatsvond in het bestuur. 

Rob Muller en Jody Wevers gaven op maandag 29 januari hun taken over aan een nieuwe a.i. voorzitter en nieuwe penningmeester. Rob gaf de hamer over aan het nieuwe bestuur. Het nieuwe bestuur stelt zich binnenkort voor in een nieuw artikel. Houd de site dus goed in de gaten.

Beide heren hebben de afgelopen jaren enorm veel werk verzet. Het meeste vond plaats achter de schermen. Wat natuurlijk logisch is en daarnaast ook jammer. Want daardoor is niet overduidelijk zichtbaar wat zij betekenden voor de club. Met hun werk en vele gesprekken zorgden ze dat de hockeyclub een financieel gezonde club is gebleven. Ondanks de enorme hobbels die onder andere door COVID zijn veroorzaakt is afgelopen maandag met het presenteren van de jaarrekening duidelijk dat we een gezonde hockeyclub zijn.

Jody heeft als waardering de F.A. Drijver-beker uitgereikt gekregen. Een bijzondere beker die sinds 1956 al aan diverse personen en groepen is uitgereikt binnen de club. De laatste groep die deze beker overhandigt kreeg, was de groep die het vorige jubileum heeft georganiseerd. Dat is al een flink aantal jaren geleden en maakt wel duidelijk dat je niet zomaar deze beker overhandigd krijgt. Het zijn inmiddels wel 2 bekers omdat de eerste beker uit 1956 al helemaal gevuld is met namen.

Rob is deze avond benoemd als Lid van Verdiensten. Atze vertelde de aanwezigen wat Rob allemaal voor elkaar heeft gekregen. De hoeveelheid subsidies bijvoorbeeld die Rob bij de gemeente heeft losgepeutert. De connecties die Rob heeft gelegd buiten onze hockeyclub die belangrijk zijn voor het voortbestaan van onze club. Het was iedereen na het verhaal van Atze wel duidelijk dat het speldje zeer verdiend is.

DHV bedankt de heren nogmaals voor het vele werk. Petje af voor jullie. 

En geniet van de vrije tijd die nu ontstaat. 


 
2-2-2024