Vorige

Selectie en Indeling jeugd seizoen 2023/2024

18-6 Nieuws

Ieder jaar is dit voor velen weer een spannende tijd, de selecties voor de jeugdselectieteams en de indelingen voor de breedteteams. En eindelijk is het zover, de teams zijn bekend. Voor velen is dit een prettige mededeling, voor anderen een teleurstellende, maar dit hoort nu eenmaal bij selecteren en indelen. U kunt de teams vinden achter de inlog: clubs documenten-teams seizoen 2023-2024.


Dit jaar is ervoor gekozen om geen selectietrainingen en/of indelingstrainingen te houden, maar de uitgebreide input van trainers en coaches te gebruiken voor de selectie. Al deze info is door de selectiecommissie gewikt en gewogen met de huidige teams tot gevolg. We zijn hier zeker niet over één nacht ijs gegaan en hebben de teams afgestemd met de huidige en (zover al bekend) nieuwe coaches voor het nieuwe seizoen. We zijn van mening dat dit proces heeft geleid tot goed gebalanceerde teams.


Bij het indelen van de breedteteams zijn de lijncoördinatoren zoveel mogelijk uitgegaan van de vriendjes- en vriendinnetjes- voorkeuren. Het lukt niet om alle voorkeuren toe te passen, maar ook hier denken wij dat er leuke teams zijn samengesteld.


We wensen iedereen veel hockeyplezier in het komende seizoen, mocht je niet zijn geselecteerd voor het team wat je had gehoopt ga dan niet bij de pakken neerzitten maar vraag waar je je het komende seizoen kunt verbeteren! Bij vragen kun je altijd contact opnemen voor de breedteteams met de JTC ([email protected]) en met de selectiecommissie voor de prestatieteams ([email protected]) of je trainer/coach. 


Bij het formeren van nieuwe (selectie-)teams hoort ook het benoemen van nieuwe trainer/coaches voor de teams. Voor een flink aantal prestatieteams hebben we inmiddels trainer/coaches kunnen benoemen, maar er zijn ook nog de nodige vacatures. 

Daarom vragen wij aan iedereen die gek is op hockey, het leuk vindt om met kinderen te werken en enige hockeyervaring heeft om onze technisch manager voor de prestatieteams ([email protected])  en de lijncoördinator voor de breedteteams te benaderen om te onderzoeken of dit een taak is die bij je past. Echt heel leuk om te doen!! 

 
18-6-2023