Vorige

Popcorn voor de jeugd!

9-3 Nieuws
Tijdens Silver Cup wedstrijd Heren 1

Vrijdag 17 maart om 20.30 uur is het zo ver, de tweede Silver Cup* wedstrijd van Heren 1 dit seizoen. Tijdens de eerste wedstrijd in november, uit tegen Beuningen, wisten onze heren te stunten. Na verdedigend goed werk en af en toe ook best wat mazzel, wisten ze de 0 te behouden en sloegen ze in de laatste 15 minuten toe door met 0-2 te winnen.

Zouden de heren nog een keer kunnen stunten? In elk geval is alle jeugd van harte uitgenodigd om de heren aan te moedigen.  

"Wij kunnen jullie steun goed gebruiken. Want we spelen tegen GHBS. Die staan bovenaan in de eerste klasse en schijnen super goed te kunnen hockeyen. Nu kunnen wij natuurlijk ook wel wat, maar een beetje support kan misschien net dat beetje extra energie geven dat we nodig hebben om kans te maken tegen GHBS. Zijn jullie er bij op vrijdag 17 maart? Wij zorgen voor gratis popcorn voor jullie allemaal tijdens de rust (zie bericht onderaan voor alle aanvoerders/managers). Hopelijk tot de 17de! 

Enne... voor alle ouders en mede-senioren leden: leuk als jullie naar de wedstrijd komen kijken en gezellig als jullie daarna nog een drankje bestellen aan de bar bij Jasper, dan maken we er met elkaar een mooie DHV avond van! 

Aan de aanvoerders/managers van de jeugdteams: als jullie 17 maart komen kijken, geef dan in een mail aan Patricia van Dijk ([email protected]) aan met hoeveel jullie ongeveer komen kijken: dan weten wij hoeveel popcorn we kunnen inslaan.

Groetjes, Heren 1." 


*De Silver Cup wedstrijd is wat in het voetbal 'De Beker' wordt genoemd. Meer over weten? Kijk hier op de KNHB site.
 
9-3-2023