Vorige

Even voorstellen

12-2 Nieuws
Op de ALV van 29 januari jl hebben Rob Muller en Jody Wevers afscheid genomen van het bestuur.

Gelukkig hebben we ook een nieuw bestuur kunnen benoemen, die met de oude bestuurders op de achtergrond, het stokje zullen gaan overnemen.
 


Atze Bosma (Voorzitter a.i.)
Direct nadat we in 2005 met 4 kinderen vanuit Frankrijk in Deventer zijn gaan wonen, landden we ook bij DHV. In ruim 15 jaar hebben we de klassieke familiecyclus doorlopen. Spelende kinderen, vrijwilligers, coaching, veteranen A, kascommissie. Nu kwam het voorzitterschap van het bestuur op mijn pad. Aangezien ik zelf niet meer hockey en nog maar één kind (Paul in Heren 1) bij DHV heb, vind ik niet dat ik de juiste persoon ben voor jaren voorzitterschap. We zoeken dus een jonge veteraan of ouder die nog diep in de vereniging zit en als het ware vervlochten is met DHV. Ik help graag mee het mooie werk van Rob Muller door te zetten en over te dragen.


Floris Scheurleer (Penningmeester)
Ik ben Floris Scheurleer, 42 jaar oud en ik ben de nieuwe Penningmeester. Ik heb tot en met mijn 18e actief gehockeyd op MHC De Dommel. Tijdens en na mijn studententijd ben ik blijven hockeyen maar nooit meer zo actief als voor die tijd. Sinds een half jaar ben ik lid van DHV bij de trimmers. Verder heb ik 1 dochter in de M010, 1 zoon op voetbal en een tweeling die na de zomer lid wordt van DHV. Ik heb een financiële achtergrond en werk de afgelopen 15 jaar in de agri grondstoffen sector.  Als penningmeester wil ik vooral de club financieel gezond houden en ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk leuke activiteiten kunnen ondernemen.
 
Patricia van Dijk-Fiévez (Secretaris)
In de jeugd heb ik bij DHV gehockeyd, dit was nog op de Bergweide. Na een aantal jaar weg te zijn geweest heb ik mij ongeveer 15 jaar geleden weer aangemeld als vrijwilliger. Mijn beide kinderen en man waren lid en ik vond dit een leuke manier om mensen te leren kennen op de club en mijn steentje bij te dragen. Ik was er toch, dus waarom niet helpen .
Ik ben begonnen in de vrijwilligers commissie, maar heb daarnaast ook de evenementen commissie, het jeugdbestuur en JTC gedaan. Daarnaast ben ik al 11 seizoenen manager van Heren1, wat echt ontzettend leuk is om te doen. Mijn eigen kinderen spelen beiden niet meer op DHV, maar ik blijf graag actief als vrijwilliger. Als secretaris zal ik deel uit maken van het nieuwe bestuur en ik hoop dat wij ons enthousiasme kunnen overdragen op de leden. Dat we weer een gezellige actieve familieclub worden, waar de leden elkaar kennen en topsport en breedte sport hand in hand samen kunnen gaan.

Pepijn Hillenius (Bar en Evenementen)
Ik ben Pepijn Hillenius, 25 jaar oud en inmiddels zo’n 8 jaar speler van Heren 1. Vanaf de benjamins hockey ik met veel plezier op DHV. Ik heb veel training gegeven en ook een aantal jaren gecoacht bij DHV. Helaas was dit niet meer te combineren met een baan dus daarom ben ik blij dat ik nu weer iets kan doen voor de club. In het dagelijks leven ben ik facilitair consult waarbij ik op dit moment twee interim klussen vervul. Met mijn facilitaire achtergrond hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de invulling van de Bar en Evenementen. Heb jij nou een leuk idee? spreek mij dan aan of mail want wie weet kunnen we er iets moois van maken. Ik ben te bereiken op [email protected].
 
 
Olaf Zernitz (Hockeyzaken)
Mijn naam is Olaf Zernitz, ondernemer en woonachtig in Gorssel. Ik ben inmiddels 51 jaar en nog steeds actief op het hockeyveld op zondagmiddag bij de Veteranen. Mijn hockeygeschiedenis is begonnen eind jaren 70 van de vorige eeuw op het vorige complex aan de Bergweidedijk. Onder de bezielende leiding van Hendrik Jonker en Ed van Orden (inderdaad dezelfde Ed die velen van jullie kennen). Op 14 jarige leeftijd ben ik met mijn ouders naar het noorden van het land vertrokken voor Thomassen en Drijver. Het enige waar mijn broertjes en ik op dat moment naar keken was de plaats met de beste hockeyclub van het moment en zo kwam ik bij Graspiepers in Drachten terecht. Op mijn 21e ben ik weer teruggekomen in Deventer en heb ik verschillende jaren met mijn broertjes in Heren 1 gespeeld. En aansluitend overgestapt naar Heren 2 in verband met mijn werk.  
Ik heb drie kinderen en zij zijn gestart met hockeyen in Zutphen in verband met de schoolvakanties die gelijk lopen met Gorssel. Dit is ook de reden dat ik ben gaan hockeyen in Zutphen in Veteranen A. In die periode speelde ik vaak een leuke en sportieve wedstrijd tegen het Deventer Veteranen A. Bij Zutphen heb ik 5 jaar in het bestuur gezeten als verantwoordelijke voor hockey technische zaken, trainersdiploma gehaald en veel trainingen gegeven aan de jeugd. Ondertussen ben ik alweer jaren geleden teruggekomen op het oude nest en hockeyde ik in Veteranen A. Dit team is helaas opgeheven, maar de keus om met familie en vrienden van weleer in Veteranen C te hockeyen was snel gemaakt. De jaren beginnen inmiddels zijn tol te eisen met pijntjes en blessures, maar het spel blijf ik fantastisch vinden.
Wij zijn 1 van de oudste hockeyverenigingen van Nederland en daar mogen we trots op zijn. Dit is ook de reden dat ik "Ja" heb gezegd om te helpen. Er is natuurlijk wat gebeurd in de afgelopen periode (positief en minder positief). De handschoen om samen met de verschillende noodzakelijke commissies attractief en prestatiegericht hockey faciliteren, pak ik graag op. Ik heb er vertrouwen in dat we me het nieuwe bestuur een volgende fase ingaan om te zorgen dat DHV een vereniging is van en voor iedereen die het hockeyspel een warm hart toedraagt! 

Pieter van Andel (Hockeyzaken)
Mijn naam is Pieter van Andel. In 2000 ben ik samen met mijn vrouw in Deventer gaan wonen en kort daarna lid geworden van DHV. Ondertussen speel ik bij de veteranen en sporten onze drie kinderen ook bij DHV. Ik ben als eigenaar van Factif dagelijks bezig met het aansturen van e-commerce specialisten en het oplossen van online uitdagingen. Door me ook in te zetten als vrijwilliger bij DHV geef ik balans aan mijn leven. Sinds vier jaar doe ik dit als bestuurslid hockeyzaken en draag op die manier bij aan de sportieve ontwikkeling van de vereniging. Dat is een inspirerende taak die ik dankzij de steun van enthousiaste trainers, coaches en vrijwilligers kan uitvoeren!Het nieuwe bestuur heeft erg veel zin om samen aan het werk te gaan. En we zijn enorm blij dat zowel Rob als Jody hebben aangeboden op de achtergrond voorlopig te willen helpen daar waar nodig is.

Wij zijn nog op zoek naar een bestuurslid Leden/Vrijwilligers en hopen dat op termijn iemand de hamer van Atze wil overnemen aangezien hij als Ad Interum Voorzitter is toegetreden.

Op de site zijn de contact gegevens van de bestuurleden te vinden en zij zullen ook regelmatig op de club aanwezig zijn. Dus mocht er iets zijn, spreek ze aan.

Bestuur DHV
 
 
 

 
12-2-2024