Vorige

Ook Dames 3 houdt eer hoog in de zaal

4-2 Nieuws

Tijdens de eerste wedstrijd tegen Haackey stonden we al vrij snel 3-0 voor door wat doelpunten van Laureen, met meerdere mooie assists van AnoukOmdat we de eerste helft eindigden met 4-0 spraken we af de rust te bewaren. Dit namen we iets te letterlijk waardoor we een beetje inzakten. Door onder andere een mooie strafbal van Laureen, een top goal van Iris en hele mooie reddingen van onze super keepster Corine was de eerste uitslag van de dag 7-1 winst! 💥

Gelijk daarna begonnen we aan de allerlaatste wedstrijd, de finale. Alleen aan winst hadden we genoeg. We waren heel zenuwachtig en echt gebrand om te winnen.

Al heel snel kwamen we op voorsprong door een super doelpunt van Anouk. Maar al snel volgde de 1-1 en ook de 1-2 kwam daar vlak achteraan. Maar we gaven niet op! Door wederom een mooie strafbal van Laureen, twee doelpunten van Anouk, gingen we met een 5-2 voorsprong de rust in. We spraken af zo door te gaan en alles te geven, dat hebben we gedaan.

Corine heeft ook deze wedstrijd weer werkelijk waar de sterren van de hemel gekeept. De tweede helft was zenuwslopend: 5-3, 5-4, 6-4 en toen heel kort voor het einde 6-5.

Het was mega spannend tot het eind maar we hebben superhard gewerkt met een uiteindelijke score van 6-5.