Vorige

Dames 1 maakt het spannend

6-11 Nieuws
Lieve supporters,

Na een flinke domper van vorige week en deze week 2x door weer en wind te hebben getraind, stonden wij klaar voor een wedstrijd tegen Weesp D1.

Vanaf minuut 1 gingen wij fel het duel in. Na ongeveer 10 minuten spelen kwamen wij door een strafcorner op 0-1 achterstand. Al vrij snel kwamen wij door hard werken op een gelijkspel, door een mooi doelpunt van Lynn Haarsman werd het 1-1.

Door mooi samenspel en positiviteit kwamen wij als team goed in de wedstrijd en konden wij het snelle schakel spel spelen. In het tweede kwart werd er een mooi doelpunt gemaakt door Jelot Damen en daarmee kwamen wij op een 2-1 voorsprong.

Na de rust hebben wij een aantal strafcorners weggegeven en bleef het tot de laatste minuut spannend. Onze keeper van vandaag; Sophie Oosterwegel heeft weer een paar mooie reddingen gehad. Eind goed al goed hebben wij de 3 punten in Deventer gehouden en staan wij klaar om aanstaande vrijdag te gaan schitteren in de Silvercup tegen Spitsbergen D1🏆.

De spreuk van de dag van Maarten: "het maakt niet uit, de punten komen vanzelf, ECHT!”