Dames 1 treft oude bekende

9-10 Nieuws
Lieve supporters van Dames 1,

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen het oud bekende EHV op de planning.

We begonnen de wedstrijd niet scherp wat ervoor zorgden dat we achter de feiten aan liepen. EHV was feller en kreeg een paar goede kansen, maar het lukten ze niet om te scoren. In het 2e kwart kwamen we beter in de wedstrijd, kregen goede kansen, maar de score bleef 0-0.

De tweede helft waren we een stuk sterker dan EHV en we creëerden goede kansen. Waaronder een open goal kans van Isa, maar ze gleed uit, maakte een pirouette en de bal ging er niet in…

Maar gelukkig na een andere mooie aanval beloonden we onszelf met een schitterend goal van Meilinn! Gelukkig hebben we geleerd van vorig weekend en hebben we deze 0-1 vastgehouden tot het laatste fluitsignaal. De 3 punten hebben we dus mee naar Deventer genomen!

Volgend weekend spelen we thuis tegen USHC. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden, want ze staan maar 1 punt boven ons. Wij gaan weer strijden voor de 3 punten, met hopelijk veel gejuich van jullie langs de lijn!!!