Vorige

1e wedstrijd Dames 1

11-9 Nieuws Afgelopen weekend stond voor ons de allereerste pot in de eerste klasse te wachten tegen GCHC. Afgelopen jaar waren zij 2e geworden in de eerste klasse dus een makkelijk potje zou het zeker niet zijn, maar wel een mooie graadmeter om te zien waar wij staan.

Na een veel te korte warming-up waren wij in het eerste kwart simpelweg niet wedstrijdklaar, en dat was op het scorebord te zien… 0-2…. Tja, geen lekkere start zo bij je eerste wedstrijd en misschien zelfs wel bang voor wat er nog komen gaat. Toch voelden we allemaal wel dat er veel meer in zat als we scherp waren en dat gingen we ook laten zien. Maximaal 5 minuten in kwart twee de 1-2 viel door Layla.

Kwart twee, drie en vier hadden we de wedstrijd aardig goed onder controle en bepaalden we zelfs het spel. Helaas heb je soms van die dagen dat de bal er gewoon niet in wil gaan… lat, lijnstopper, 2 ongelukkige voordeel situaties die ook een strafbal hadden kunnen opleveren… het zat gewoon niet mee. Ook zal je dan altijd zien dat de 1-3 wel wilt vallen en het fluitsignaal gaat. Vervelend, meer verdiend, maar we moeten door.

Al het publiek nog heel erg bedankt en we hopen vaker zulke volle lijnen aan te treffen!
 
11-9-2023