Van Aandacht Bordsponsor

Van Aandacht

Als privé werk raakt, een punt van aandacht

Bij ingrijpende levensgebeurtenissen, zoals verlies van gezondheid, werk of dierbaren, vragen zorg, herstel en verwerking veel aandacht. Het kan moeilijk zijn om grip te houden op het dagelijks leven en werken. Aandacht is dan helpend. 

Coaching met duurzame impact

Wij bieden een veelomvattende vorm van coaching aan, waarbij we ondersteunen in omgaan met de impact die een ingrijpende levensgebeurtenis op hun leven heeft of heeft gehad. 

Als coaches zijn we inlevend, energiek en ervaren en hebben de blik gericht op alle betrokkenen. 

In een maatwerk traject zorgen wij voor hogere levenskwaliteit bij de medewerker en zijn of haar omgeving, met als doel: meer veerkracht en vitaliteit. Wij gaan oplossings- en resultaatgericht te werk, met oog voor de persoonlijke omstandigheden, voor het werk en voor zingeving.

Meebewegen naar vitaliteit 

Als werkgever zorgt u voor gezonde medewerkers in een gezond bedrijfsklimaat.  De-medicalisering is een punt van aandacht binnen uw organisatie. Dat noemen wij goed werkgeverschap. En daarin bieden wij u professionele ondersteuning.

In onze visie op (preventie van) verzuim vormt een open en communicatieve relatie tussen uw medewerker en de leidinggevende de basis, als coach vervullen wij een aanvullende rol, daarmee staat de driehoek. Niet alleen kan een succesvol coach traject bijdragen aan een voorspoedig herstel en/of re-integratie van uw medewerker, maar ook aan persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzet binnen uw bedrijf. Dat is ons punt van aandacht. 

Lees op onze cases pagina hoe wij medewerkers van onze opdrachtgevers konden ondersteunen. Of maak vrijblijvend een afspraak met ons, dan vertellen wij u graag hoe onze begeleiding werkt.