Meijburg en Co Kledingsponsor

Meijburg en Co

Meijburg & Co heeft een rijke geschiedenis. Vanaf de oprichting in 1939 tot op de dag van vandaag is onze organisatie toonaangevend op het gebied van de fiscale advisering in Nederland.

Meijburg & Co is in 1939 opgericht door Willem Meijburg, destijds inspecteur van ’s Rijksbelastingen, en was een van de eerste belastingadvieskantoren in Nederland. Dit plan kwam mede tot stand op instigatie van Pieter Klijnveld, een van de medeoprichters van Klynveld Kraayenhof & Co accountants (een voorloper van het huidige KPMG). De vastberadenheid, het ondernemerschap en het doorzettingsvermogen van Meijburg en Klijnveld zijn nog steeds kenmerkend voor onze dienstverlening.

Als zelfstandige ‘member firm’ in het wereldwijde netwerk van KPMG heeft Meijburg & Co zich internationaal sterk ontwikkeld. KPMG is actief in 153 landen op het gebied van Audit, Advisory en Tax.

Sinds 2016 adviseert en ondersteunt Meijburg Legal ondernemingen op het terrein van het ondernemingsrecht. De geïntegreerde werkwijze van Meijburg Legal en Meijburg & Co biedt de combinatie van de juridische en fiscale oplossing onder één dak, gekoppeld aan inhouse notariële uitwerking. Dit biedt meerwaarde voor onze cliënten.

De afgelopen tachtig jaar heeft Meijburg & Co zich ontwikkeld als speler van internationaal formaat en daarbij toch altijd zijn eigen identiteit behouden. Onze dienstverlening en geïntegreerde werkwijze is uniek in Nederland en daar zijn wij trots op.