Spectron B.V.  Bordsponsor

Spectron  B.V.

Spectron Group - The Toy Company

Sinds de oprichting in 1982 is Spectron uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende speelgoedleveranciers in Europa.
Sinds aanvang is het hoofdkantoor en magazijn gevestigd in Nederland. Een tweede vestiging in België (verkoopkantoor) werd geopend in 1998. Sinds 2013 bedient Spectron ook 
de Duitse markt vanuit een derde vestiging (verkoopkantoor en magazijn) in Duitsland. Door jarenlange ervaring is Spectron exclusief importeur van een aantal vooraanstaande speelgoedmerken.

Daarnaast ontwikkelt Spectron, samen met maatschappelijk verantwoorde productiefabrieken in China, hoogwaardige en innovatieve producten voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. We zijn er dan ook trots op dat ons speelgoed vaak genomineerd en ook meermaals uitgeroepen is tot Speelgoed van het Jaar. Door de behaalde successen kunnen wij vele grote winkelketens, warenhuizen, supermarkten en internetretailers tot onze klantenkring rekenen. Spectron beschikt over een dynamisch en ambitieus team met veel ervaring in de internationale speelgoedbranche.

"FOR US…  THERE IS NO BUSINESS LIKE TOY BUSINESS"