Vorige

Dames 1 speelt under de mudder

27-11 Nieuws
Lieve supporters,

Na een 1-0 overwinning tegen upward vorige week en een 2-4 verlies van GHBS afgelopen vrijdag. Mochten we vandaag de strijd aan tegen Bully D1.

In het eerste kwart van de wedstrijd begonnen we slordig en kwamen we al snel op een 1-0 achterstand.

Het tweede kwart verliep niet veel beter. We begonnen weer slordig en kregen dit kwart 4 doelpunten om de oren. We gingen de rust in met een 5-0 achterstand tegen Bully.

In de tweede helft hebben we ons proberen te herpakken en scoorde Nina de Vries de 5-1 met een strafbal. De keeper van Bully kreeg geel, waardoor ze 10 minuten met 10 spelers op het veld stonden zonder keeper, maar we slaagden er helaas niet in hiervan te profiteren.

In het vierde kwart kregen we nog enkele kansen, maar slaagden er niet in deze te benutten. De eindstand was 5-1.

Helaas hebben we de 3 punten niet mee kunnen nemen naar Deventer. Vandaag was de laatste wedstrijd op het veld en begint de winterstop.

De spreuk van de dag "Helemaal under de mudder”