Het zat Dames 1 niet mee bij USHC

16-10 Nieuws
Lieve supporters van Dames 1,

Afgelopen zondag was het weer zo ver en mochten wij het opnemen tegen USHC.

In het eerste kwart wisten beide teams wat kansen te creëren, maar beide wisten deze niet af te maken. In het tweede kwart hadden wederom beide teams veel kansen. Helaas kwamen wij in het derde kwart na een ongelukkige goal 0-1 achter. Na vele kansen wisten wij alleen nog altijd niet te scoren.
Snel daarna scoorde USHC nog een goal, waardoor wij op een 0-2 achterstand kwamen.

Gelukkig scoorden wij vlug daarachter aan de 1-2 na een mooi goal van Meilin. Nadat wij een hoop kansen en strafcorners kregen, wisten wij de 2-2 echter niet te maken. Net als vele wedstrijden hiervoor hebben wij ons zelf niet beloond voor het spel dat wij hebben neergezet….Het zou terecht zijn geweest als wij hier minimaal 1 punt hadden gepakt maar dit is ons niet gelukt deze wedstrijd.

Aankomende zondag hebben wij helaas geen wedstrijd, maar deze week gaan we wel hard trainen omdat we nu al helemaal gebrand zijn om de week daarna wel de 3 punten te halen tegen Gron. Studs.