Vorige

Heren 1 tegen een intens Leusden

9-10 Nieuws Hallo Heren 1 fans,

Helaas is het ons niet gelukt om punten mee te nemen uit Leusden. Bij rust hadden we een 2-1 voorsprong opgebouwd. Het gevoel wat bij mij is blijven hangen is dat we de intensiteit die Leusden op de mat bleef leggen in de tweede helft ons uiteindelijk de das om heeft gedaan. Het lukte ons niet meer om in aanvallend opzicht veel te creëren. Verdedigend moeten we de beelden bekijken om te analyseren of we daar steken hebben laten vallen.

Speler van de week is Stijn/Cees geworden met 5 punten. Met een droge knal in de korte hoek vanuit de dekking verschalkte hij de doelman. `Met zijn eerste velddoelpunt voor DHV Heren 1 zorgde hij ervoor dat we met een voorsprong de rust in gingen. Proficiat!

Volgende wedstrijd spelen we thuis tegen Arnhem Heren 1. Wij treffen een tegenstander die de competitie niet al te best is begonnen. Wat opvalt is dat Arnhem gemiddeld 2,6 doelpunten voor en 4,6 doelpunten tegen krijgt. Op basis van deze statistieken zullen wij minimaal 3 doelpunten moeten maken om onze winstreeks tegen Arnhem door te kunnen zetten. Ons gemiddelde dit seizoen ligt op 3,2 doelpunten voor.

Laten we ervoor zorgen dat we het publiek en onszelf weer trakteren op een overwinning. Daar zijn we allemaal wel weer aan toe denk ik! 😊