2-10 Nieuws
Lieve supporters van Dames 1,

Het is weer maandag, dusss tijd voor een nieuw wedstrijdverslag.

Gister speelden we een pot tegen GHBS, een team met bijzondere uitslagen, dus waren we erg benieuwd wat er ons te wachten stond.

De wedstrijd ging van start en we kwamen al erg snel op een 0-1 achterstand. We hadden veel kansen maar het lukte niet om te scoren. Ook bij de tegenstander wou het niet lukken, dus we gingen met een 0-1 achterstand de rust in.

Het 3e kwart ging van start en we kregen al snel 2 doelpunten tegen… Maarr ook onze aanval was op dreef en we maakten binnen 10 minuten maar liefst 3 doelpunten!!! En dat maakte de stand 3-3 aan het einde van het 3e kwart.

Het 4e kwart was heel spannend, beide ploegen hadden veel kansen en wilden die punten binnenslepen. Helaas maakten wij in de laatste minuten 1 fout te veel en scoort de tegenstander….

Helaas lukte het ons niet meer om te scoren, wat de eindstand 3-4 maakte. Erg zonde omdat we hier zeker een punt hadden verdiend.

Volgend weekend spelen we uit tegen EHV, we gaan ervoor om net zo te spelen als gister in het 3e kwart en nu wel die drie punten mee naar huis te nemen!