Vorige

Mezen breken reeks Heren 1

2-10 Nieuws
Dag Heren 1 fans,

Aan onze ongeslagen reeks is een einde gekomen zondag. Al vanaf het eerste kwart moesten we in de achtervolging waarin we al snel met 0-1 achter kwamen. De Mezen speelden met een hoge intensiteit en het lukte ons onvoldoende om aan te haken. Het tweede kwart breidde Mezen hun voorsprong uit naar 0-2. Uiteindelijk gingen we rusten met 1-2 door een velddoelpunt van jarige job Floris vlak voor rust.

In de tweede helft begonnen we sterk en kregen al snel kansen op de gelijkmaker, die er ook kwam door een benutte strafcorner van Thijn. Door 2 discutabele strafcorners van de Mezen werd het vervolgens 2-4.

Hierdoor werden wij gedwongen om meer risico te gaan nemen in de aanval en onze counter control niet altijd even goed stond. De 2-5 van de Mezen bleek uiteindelijk de beslissing. Door een schitterend veld doelpunt van Hidde werd de eindstand bepaald op 3-5.

Mede door zijn veld doelpunt is Hidde speler van de week geworden met 7 punten. Een backhand stift over de keeper leverde een mooie treffer op!

Komende zondag spelen we uit tegen Leusden. Zij zijn historisch gezien een lastige tegenstander gebleken. Daarbij komt dat zij de competitie goed zijn begonnen met 3x winst.

Aan ons dus de taak om terug te komen in de flow!