Vorige

Heren 1, rationeel tevreden

26-9 Nieuws Dag fans!

Niet helemaal de revanche waar we op hadden gehoopt. Dull wist het na afloop mooi te verwoorden: rationeel tevreden.

In het eerste kwart kwamen we na een counter van Zevenaar met 1-0 achter. In het restant van de 1e helft hadden we veel balbezit, maar konden we maar moeilijk tot kansen komen.

De tweede helft bleef het wedstrijdbeeld redelijk hetzelfde, Zevenaar ging nog iets meer achteruit hangen. Zij kwamen er een aantal keer gevaarlijk uit, maar de gelijkmaker van Jonas leverde ons een welverdiend punt op.

Super 11 Speler van de week is Jonas geworden met 8 punten. Door zijn debuut goal in H1 heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het eindresultaat zondag. Ook Niels en Pim verdienen een extra vermelding. Beide spelers hebben een bal van de lijn gehaald. De redding van Pim was helemaal bijzonder. Met Thomas (na zijn groene kaart toekijkend) vanaf de bank "keepte" Pim de bal vakkundig over de lat!

Komende wedstrijd spelen we weer thuis, dit keer tegen Mezen H1. Zij zijn de competitie niet bijster goed begonnen gezien hun vorm. Daarentegen gaan wij er alles aan doen om onze ongeslagen reeks voort te zetten.

De wedstrijden tegen de Mezen hebben de afgelopen seizoenen garant gestaan voor doelpuntrijke wedstrijden. Bovendien kwam er altijd een winnaar uit. Voor ons is het dus zaak om te zorgen dat het kwartje onze kant op gaat vallen!