Opzeggingen voor het nieuwe seizoen (2017/2018) dienen  uiterlijk 31 mei 2017   binnen te zijn. U kunt de ledenadministratie hiervoor een e-mail sturen naar [email protected] Zij zullen uw opzegging verwerken en u een bevestiging sturen. Indien u geen bevestiging ontvangt, is de opzegging niet
Het gezelligste gedeelte van de club, de bar, is dringend op zoek naar barhoofden.
Een barhoofd staat ongeveer 4 a 5 keer per seizoen op zaterdag 3,5 uur achter de bar. Deze stuurt de vaste betaalde barmedewerkers en de als vrijwilligers ingeroosterde ouders van jeugdleden aan. Je hebt niet per se ervaring
In verband met geringe personele mogelijkheden kan het gebeuren, dat er niet op alle komende maandagen barbezetting zal zijn.
Helaas hebben onze dames het niet gered!!
De heren hebben het weekend nog enigszins kunnen redden.
Er is alleen keeperstraining in de week dat er ook daadwerkelijk een competitie wedstrijd is. 
Ben jij er al bij? Op 24-28 juli is er een Hockey- en Tophockeykamp op DHV. Met elke dag lekker hockeyen en veel plezier. Ga aan de slag met jouw techniek! Je krijgt een clinic van een topspeler, traint met enthousiaste en goede begeleiders en aan het einde van het kamp ben jij een geweldige ervaring rijker!
Gisteren is Ilya geïnterviewd door DTV in het kader van de gezonde kantine en gezondste club van NL.  Ook DHV is druk bezig om een gezonde kantine te krijgen en wie weet wel de gezondste club van NL te worden.
Wederom zal op Hemelvaartsdag het familiehockeytoernooi plaatsvinden.
Dit jaar zijn 48 teams van de partij. De ingeschreven teams hebben een bevestiging van deelname ontvangen.
Ook dit jaar gaan een aantal ervaren barmedewerkers ons binnenkort verlaten ivm studie elders. Daarom zoeken wij enthousiaste en gemotiveerde mensen die de handen uit de mouwen willen steken.
 
Er zijn geen trainingen op donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei.  
Op dit moment wordt er hard gewerkt door de selectiecommissie aan de nieuwe selectie-indelingen voor het volgende seizoen.

De commissie organiseert een aantal selectietrainingen voor de verschillende groepen:

D-selectie
M8E1 en M8E2, alle eerstejaars speelsters MD1 en MD2.
Het volgend seizoen nadert met rasse schreden en de verschillende commissies zijn al druk met de voorbereidingen daarvoor. Hieronder een overzicht hoe een en ander in zijn werk zal gaan. 
De KNHB organiseert op 24 juni een leerzaam en leuk evenement voor jonge scheidsrechters (14-18 jaar). Een dag vol leerzame en inspirerende workshops om jou als talentvolle clubscheidsrechter een stap verder te helpen. Sommige deelnemers krijgen daarnaast de kans een wedstrijd te fluiten tijdens de D-kampioenschappen.
De jaarplanning tot aan het einde van seizoen 2016-2017 is te vinden op de website onder de gele button Jaarplanning (rechts op site te vinden - boven button digitaal wedstrijdformulier).
 
"Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat veel Nederlanders zonder EHBO-kennis niet bereid zijn om bij zwaarder letsel eerste hulp te verlenen. Dat brengt risico’s met zich mee, want de juiste hulp kan in de eerste minuten na een ongeval van levensbelang zijn. Vooral bij bewusteloosheid, vergiftiging, botbreuken en bloedingen
Beste mensen van DHV, vanaf eind mei zullen wij van BING Film & TV in Deventer beginnen met de opnames van de nieuwe KRO-NCRV dramaserie 'Voetbalmaffia'. Voor deze serie zijn wij hard op zoek naar figuranten die het leuk vinden om mee te doen bij onze serie.
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
25-5    Familie Hockey Toernooi
29-5    JTC
3-6    JE1 - Epse
4-6    UStudy
5-6    UStudy
6-6    wedstrijd M8E3
11-6    Techniektraining junioren
18-6    Veteranen Overgangsklasse wedstrijden
Hele agenda
Vandaag jarig
Martijn Harmsen
Marloes de Niet
Laatste verslagen
21 mei - Heren 3 vervolg
21 mei - Veterinnen A vervolg