Op de afgelopen ALV zijn er 2 nieuwe bestuursleden toegetreden tot het bestuur. Hester van der Zaag heeft een hockeyportefeuille  Caroline Molendijk zal de ledenwerving en co√∂rdinatie van vrijwilligers op zich nemen.
Wij zijn als bestuur erg blij met deze aanvulling.
Afgelopen maanden is de kledingcommissie bestaande uit Karlien Kimmels en Wendy Wolters samen met de sponsorcommissie druk bezig geweest met een nieuwe kledinglijn voor DHV. We zijn blij dat we vandaag het contract hebben getekend tussen de sportwinkel Daka, het hockeymerk The Indian Maharadja en DHV. 
De Selectiecommissies Meisjes en Jongens, Jeugd Technische Commissie en Commissie Jongste Jeugd maken hierbij de indelingen van de teams bekend voor seizoen 2019-2020. De indelingen zijn te vinden achter in inlog op de DHV-website (Club - Documenten). In de bijlage staat uitgelegd hoe de selectiecommissies dit jaar te
Voor MA1, MB1, JA1 en JB1 zullen de trainingen starten op maandag 12 augustus; voor deze teams start de competitie op 31 augustus.
Voor JC1, MC1, MC2, JD1 en MD1, MD2, MD3 starten de trainingen op maandag 19 augustus; voor deze teams start de competitie op 7 september. 
Het eind van het hockeyseizoen is in zicht,  de laatste trainingen zijn voorbij.
Wil je gaan trainen met je (nieuwe) team dan kan je daarvoor een veld reserveren door te mailen aan Eric-Jan Anneveld ( [email protected] ). Dus niet meer via de site/agenda reserveren!
Wil je iets doen voor de club en ben je handig met de computer?
Wij zijn op zoek naar iemand die onze nieuwspagina wil beheren,  Daarnaast zorg je ervoor dat er elke week een nieuwsbrief wordt verspreid onder de leden per mail. Je hoeft niet zelf de stukjes te schrijven, dit
Zondag 16 juni wordt de nieuwe teamindeling bekend gemaakt.
Houdt de site in de gaten voor meer info. Het is de verwachting dat de indeling rond 11 uur online beschikbaar is achter de inlog.

In de zomervakantie ( 15 t/m 19 juli ) worden de Nationale Sportkampen georganiseerd bij ons op de club voor kinderen van 4 t/m 16 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou. Naast de enthousiaste en kundige trainers, komt een Jong Oranje speler een Masterclass geven!
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
24-6    MA1
26-6    MA1
26-6    Dames trim woe
1-7    MA1
3-7    MA1
6-7    MA1
8-7    MA1
10-7    MA1
Hele agenda
Vandaag jarig
Lynn Haarsman
Gijs van der Hoeven
Dorien Huyer
Gideon Karsten
Dorien Kleverwal
Livia Leerink
monique van lieshout
Liza Lommen
Inez Neppelenbroek
Monique Rogier
Daniela Talamini
Julian Wevers
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.