Inmiddels hebben de eerste wedstrijden plaatsgevonden, is het spelregelcafé geweest en heeft iedereen zijn eerste ervaringen in de zaal.
Daarom in dit bericht alle belangrijke zaken (vanuit de arbitrage gezien) over de zaalhockey die je moet weten:
 
Scheidsrechters regelen
Tussen kerst en oud en nieuw (maandag 25 december tot en met maandag 1 januari) zijn er geen zaaltrainingen. De zaaltrainingen na 1 januari gaan wel door!
Tijdens de winterstop is de bar alle dagen gesloten.
Wilt u toch iets organiseren in het clubhuis waarbij barbezetting gewenst is, dan verzoeken wij u dringend in een zo vroeg mogelijk stadium contact op te nemen met de barcommissie.
Met het zaalseizoen voor de deur, hebben we een lijst van scheidsrechters samengesteld die hebben aangegeven in de zaal te willen fluiten. Realiseer je dat deze mensen dat geheel vrijwillig doen. Je kunt er dus niet op rekenen dat er altijd iemand beschikbaar is.
In de bijlage treft u het definitieve schema aan. We hebben een aantal wijzigingen moeten doorvoeren. Controleer dus goed wanneer er getraind wordt!
Het zaalhockeyseizoen 2017-2018 staat voor de deur.
In de bijlage kunt u alle informatie vinden, deze is ook te vinden op de  DHV site-hockey-zaalhockey daar vind u ook de link naar het zaalhockeyboekje


Op 5 maart starten alle veldtrainingen weer! 
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
17-12    Trimmers
19-12    Wedstrijd JD1 - Nijmegen JD1
24-12    Trimmers
31-12    Trimmers
2-1    training JD1
7-1    Trimmers
9-1    training JD1
10-1    training MB1
Hele agenda
Vandaag jarig
Mijke Bos
Tom Geurts
Ellen Veerman-kanij
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.