Hierbij het concept trainingsschema. Door vakantie en personele wisseling is het trainingsschema vertraagd en zijn de namen van de trainers nog niet ingevuld.  Er wordt momenteel hard gewerkt om dit af te ronden en het definitieve schema zal zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden.  Er kunnen dus nog
Het gezelligste gedeelte van de club, de bar, is dringend op zoek naar barhoofden.
Een barhoofd staat ongeveer 4 keer per seizoen op zaterdag 3,5 uur achter de bar. Deze stuurt de vaste betaalde barmedewerkers en de als vrijwilligers ingeroosterde ouders van jeugdleden aan. Je hebt niet per se ervaring nodig
Zit jij in de E, D of C jeugd van DHV, en vind je het ook zo jammer dat je de hele zomervakantie niet kan hockeyen. Doe dan vanaf  dinsdag 31 Juli  de hele vakantie mee met zomer hockey voor de jeugd.
De eerste week van september wordt er een kledingverkoop georganiseerd op de club.
Op de volgende dagen bent u van harte welkom om de clubkleding te passen en gelijk aan te schaffen.
Elke maandagavond weer  summertrim !  Ook voor potentiĆ«le nieuwe leden. 
Op woensdag 29 augustus 18.00-20.00 komt Nederlands elftal keeper Pirmin Blaak met zijn GoalieWorks een Clinic geven aan de DHV keepers. Ben jij een vaste keeper en wil je tips en trucs leren van een absolute topkeeper meld je dan aan. Er is plek voor 24 keepers (plaatsing op volgorde van inschrijving).
Zondag 2 september is er weer een fantastisch openingstoernooi voor alle breedte teams (A t/m D). In onderlinge wedstrijden kun je je team beter leren kennen en alvast wat wedstrijdervaring opdoen voor de start van de competitie een week later.  
 
Vanaf het nieuwe seizoen richt DHV zich nog meer op gezondheid. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten.

Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Vandaag jarig
Monique Huisman
Koen Kloppenberg
Pomeline Lassche
Lauren Top
Wijnand Went
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.