Op woensdag 29 augustus 18.00-20.00 komt Nederlands elftal keeper Pirmin Blaak met zijn GoalieWorks een Clinic geven aan de DHV keepers. Ben jij een vaste keeper en wil je tips en trucs leren van een absolute topkeeper meld je dan aan. Er is plek voor 24 keepers (plaatsing op volgorde van inschrijving).
De bardienst/wedstrijdtafeldienst van zaterdag kan alleen aan het begin van het seizoen afgekocht worden voor € 35,--. 
De sproeiers van veld 1 en 2 werken voorlopig nog niet. Alleen op veld 3 werken de sproeiers. Verdere reparatie volgt volgende week
Zondag 2 september is er weer een fantastisch openingstoernooi voor alle breedte teams (A t/m D). In onderlinge wedstrijden kun je je team beter leren kennen en alvast wat wedstrijdervaring opdoen voor de start van de competitie een week later.  
 
Vanaf het nieuwe seizoen richt DHV zich nog meer op gezondheid. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten.

Hockey mee in de zomervakantie
Van 23 t/m 27 juli  zijn er voor kinderen van  4 t/m  14 jaar  de Nationale  Sport kampen.  Voor elke leeftijd is er een speciaal  hockey kamp  of sportkamp  wat we aanbieden.  Benieuwd naar welke kampen wij
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
18-7    training MB1
19-7    D lijn instuif
19-7    training H2
20-7    training Dames 1
22-7    Trimmers
23-7    trimhockey
24-7    training Dames 1
26-7    training H2
Hele agenda
Vandaag jarig
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.