Alle juniorenwedstrijden die afgelopen zaterdag niet door konden gaan vanwege de vorst, zijn door de KNHB verplaatst naar de eerstvolgende inhaaldatum. Voor de districtscompetitie (bijna alle teams) is deze datum 31 maart.   Voor de landelijke competities (IDC, SuperA, SuperB en Landelijk) is dat 5 mei.
Bijna onopgemerkt heeft Heren 1 de derde ronde van de KNHB Silvercup bereikt. A.s.Vrijdag om 20.30 uur speelt Heren 1 tegen de studenten van GCHC uit Groningen voor een plaats in de 4e ronde, Komt allen de heren aanmoedigen en creƫer met toeters en bellen een echte cup sfeer.
Dit jaar hebben 42 teams bij de jongste jeugd, junioren en senioren meegedaan aan de zaalhockey competitie. Er is gespeeld van top- t/m 4e klasse en overal heeft DHV haar gezicht laten zien.
 
Ook dit jaar organiseren we op Hemelvaartsdag  het oergezellige familie hockey toernooi. Een knots-gezellig toernooi voor jonge en minder jonge leden, maar ook voor niet hockeyers. Dit is je kans om met je vader een 1-2 tje te spelen, je tante op het doel te zetten en zelf met je kleine broertje een doelpunt te
Altijd al mee willen denken naar de beste strategieƫn en oplossingen voor de Deventer Hockey Vereniging? Vind je het leuk om een duizendpoot te zijn (dus ook handig met computersystemen)? Wil je horen wat leden te vertellen hebben en daar ook iets mee doen? Dan is het bestuur op zoek naar jou!

Voor de tweede helft van het seizoen zijn we weer op zoek naar trainers.
Donderdag
M8E3 16.30-17.30
MD5 16.30-17.45


Vrijdag
F jeugd 16.00-17.00
De competitie start voor alle teams weer op 10 maart en eindigt op 9 of 16 juni. Gedurende het seizoen staan de volgende inhaaldagen ingepland:  zaterdag 31 maart (Paaszaterdag): wedstrijden welke worden vastgesteld op die datum moeten uiterlijk Paasmaandag 2 april gespeeld zijn;
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
25-3    Trimmers
1-4    Trimmers
8-4    Trimmers
15-4    Trimmers
22-4    Trimmers
29-4    Trimmers
6-5    Trimmers
10-5    Familie Hockey Toernooi
Hele agenda
Vandaag jarig
Fleur Groothoff
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.