Gratis stick bij een 5-daags zomerhockeykamp! – Nationale Sportkampen Yes!

Ook dit jaar kan jij weer op kamp op DHV Deventer! In de zomervakantie hoef jij niet stil te zitten want je kan de hele dag bij ons hockeyen! Datum Zomervakantie: 15 t/m 19 juli 2019 Meld je voor 1 april aan
Deze week is er een nieuwe scheidsrechterscursus opgestart. De cursus bestaat uit e-learning, een cursusavond en een examen. De cursus maakt gebruikt van een professionele E-learning omgeving van de KNHB, waarbij de spelregels met behulp van foto's en video's op een leuke en luchtige manier uitgelegd worden. De
Doe je ook mee? Je kan je nu nog inschrijven!

Op zaterdag 2 maart 2019 organiseert Glow Sports speciaal voor de leden van DHV een uniek hockey-event in jullie eigen opblaasbare sporthal.
In de komende maanden maart, april en juni spelen de Oranje Heren & Oranje Dames in Nederland de thuiswedstrijden in de FIH Pro League. Dit is de nieuwe internationale competitie met de beste landen van de wereld!
Benajmin Funkey Champions Trophy toernooi vindt plaats op 3 maart 2019!
Het grootse Champions Trophy Benjamin Funkey toernooi vindt dit jaar plaats in onze eigen zaalhockey hal. Van 12.00 uur tot ca 15.30 uur zullen de Benjamins en Funkeys een weergaloos Landen Hockey toernooi spelen. 
Keepgoals organiseert op 22 april een keepersclinic bij EHC PW te Enschede De keepersclinic duurt 2x 1,5 uur en wordt gegeven door KEEPGOALS. Het wordt een gezellige dag vol uitdagende oefeningen. We streven erna dat de keepers maximale aandacht krijgen. Dit houdt in max 4 personen per begeleider maar liever
Het zaal seizoen is nog niet voorbij maar er zijn al een aantal teams die niet kunnen wachten om weer te gaan trainen op het veld.
Dit kan op de eigen trainingstijden en dagen iom met trainer/coach als de velden bespeelbaar zijn.  (zie ook de bijlage Kunstgrasvelden-in-de-winter)
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Vandaag jarig
Ceddric Koekenbier
Rob Koops
Rob Koops
Kees van der Veldt
Raymond Zantinge
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.