DHV banenmarkt

We zijn een prachtige vereniging, daar zijn we trots op!
DHV maken we met elkaar, vóór de leden en dóór de leden. Wil jij ook jouw steentje bijdragen?

Wij zijn op zoek naar:Opleidingscoördinator clubscheidsrechter

Voor de scheidsrechtercommissie zijn wij op zoek naar een opleidingscoördinator.
Je enthousiasmeert de leden (vanaf 14 jaar) én ouders om de spelregels te leren.
Via e-learning wordt de opleiding tot scheidsrechter aangeboden.
In aanvulling hierop organiseer je bijeenkomsten om de theoretische kennis in praktijksituaties uit te diepen. Deze bijeenkomsten worden inhoudelijk gegeven door de leden van de scheidsrechterscommissie.
Je bent het aanspreekpunt voor de KNHB. Je regelt dat de cursisten de benodigde gegevens hebben om de e-learning module te doorlopen.
Daarnaast coördineer je ook het examen en de bijbehorende locatie

Interesse? Meld je dan aan via vrijwillige[email protected]


Redacteur Telescoop

In principe verschijnt de Telescoop vier keer per jaar. Dat betekent vier keer per jaar even een overleg over waarmee we de Telescoop gaan vullen en wie welke taak op zich neemt. Het betreft soms een interview, soms een stukje over een team of commissie, soms een rubriek (Mijn Idool bijvoorbeeld) of soms alleen maar ‘uitzetten’: vragen of een coach of manager een stukje wil schrijven over zijn of haar team. Wij zijn op zoek naar mensen die aansluiting hebben met de jongere en jongste jeugd. Die een idee hebben wat er speelt en wie er ‘aan de beurt’ is. (Het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat er alleen over eigen teams wordt geschreven) Met de redactie bepalen we hoe we de Telescoop vullen.
Je hoeft niet een begenadigd schrijver te zijn; alle stukken worden nog wel nagelopen. Het gaat echt om de input en inzet van nieuwe mensen, met een nieuw netwerk en een frisse invalshoek. De Telescoop is een prachtig blad, het is enorm leuk om aan mee te werken en het is altijd weer een feestje om hem op de deurmat te vinden. Maar ook hiervoor geldt; door en voor de (ouders van) leden.

Interesse? Meld je dan aan via [email protected]


2 leden voor de Materiaalcommissie

"De materiaalcommissie zoekt twee nieuwe leden, die zich willen bezighouden met de trainingsmaterialen. Het goed op orde hebben hiervan is van groot belang voor het plezier en de kwaliteit van de trainingen, dus we zoeken mensen die daar graag aan bij willen dragen. De tijdsbesteding is variabel, en zelf in te vullen. De inhoud behelst vooral het inventariseren van het huidige materiaal (ballen, hesjes, pilonnen, ladders etc.), het zorgen voor behoud van het materiaal, en het jaarlijks aanvullen en vervangen van weggeraakt/versleten materiaal.

Interesse? Meld je dan aan via [email protected]


Coördinatoren voor de jongens en meisjes gezocht

Als coördinator ben je het aanspreekpunt voor de ouders en trainers. Je bent de vraagbaak en zorgt voor de verbinding tussen de club en de ouders van al die enthousiaste jonge hockeyers.
Wij zoeken coördinatoren voor:
Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de club en ons te komen versterken?
Laat het weten via [email protected]. Bellen kan natuurlijk ook op 06-50163905. Martijn staat je graag te woord.