Clubkleding 

DHV heeft vanaf dit seizoen een nieuwe collectie clubkleding ontwikkeld samen met het merk ClubColors. Van deze clubkleding zijn inmiddels de kousen, de uit en thuis wedstrijdshirts, rokjes en shorts op voorraad en kunnen per direct besteld worden via de website van DHV/ ClubColors. Er is op de website van DHV daarvoor een speciale button opgenomen, zodat je vervolgens (thuis) eenvoudig via internet de officiële clubkleding kunt bestellen.

Alle paskleding hangt op het rek in het clubhuis en kan iedere zaterdag en zondag gepast worden.

De trainingspakken en club hoodies volgen later in het seizoen. De logo’s van DHV mogen uitsluitend voor deze clubkleding gebruikt worden. Het is niet toegestaan om de logo’s van DHV op andere kleding te drukken. De officiële clubkleding van DHV is vanaf dit seizoen niet meer verkrijgbaar in een winkel en kan alleen via de webshop van DHV/ClubColors worden verkregen.

Prijzen

De prijs van een juniorshirt bedraagt € 34,95 en de prijs van een kous komt uit op een bedrag van€ 12,50. De prijzen van de overige kleding kunt u vinden via de webshop.

 

 

Sponsoring

Om ook onze bestaande sponsors en nieuwe sponsors enthousiast te maken, mogen sponsors in elk geval dit seizoen zelf (dat wil zeggen op eigen kosten en initiatief) de kleding via de webshop voor een team aanschaffen en laten bedrukken, zonder dat daarnaast nog een bijdrage richting DHV verschuldigd is. Dit geldt vooralsnog niet voor de sponsors voor Heren I en Dames I. DHV adviseert de sponsor om de kleding bij Apollo Print te Deventer te laten bedrukken, aangezien DHV met Apollo Print voor de bedrukkingskosten een speciale afspraak heeft gemaakt.

Een sponsornaam of de voor- of achternaam van een speler, kan bij de jeugdshirts op de achterkant van de shirts (boven een eventueel rugnummer), op de mouw van de shirts, op de voor- en achterkant van het trainingsjack, op de trainingsbroek of op de voor- en achterkant van de hoodie worden bedrukt. Op de voorkant van de jeugdshirts is bij alle shirts standaard het logo van onze hoofdsponsor ABN AMRO alsmede het logo van DHV bedrukt, een rugnummer ontbreekt (zie hieronder). De seniorenteams worden geleverd met uitsluitend het DHV logo, zodat ook de voorkant van de seniorenshirts voor een sponsorlogo beschikbaar is. Indien de sponsor tot een bestelling overgaat, stelt DHV het op prijs dat DHV daarover via [email protected] wordt geïnformeerd. Het zou immers jammer zijn indien de sponsor niet voor bepaalde door DHV georganiseerde sponsoractiviteiten wordt uitgenodigd. Bovendien heeft DHV dan de mogelijkheid om de sponsor tevens enthousiast te maken voor het plaatsen van een advertentie in het clubblad van DHV De Telescoop of enthousiast te maken voor een bord langs het veld zodat de sponsor voor (gast)leden en publiek goed zichtbaar is.

Rugnummers

Indien het team verplicht is met rugnummers te spelen of een team wil graag met rugnummers spelen, adviseert DHV vanwege de hierboven genoemde samenwerking ook de rugnummers door Apollo Print te Deventer te laten bedrukken. Het individueel laten bedrukken van een rugnummer kan alleen in overleg met de betreffende coach om te voorkomen dat meerdere nummers in hetzelfde team voorkomen. De kosten komen voor rekening van de speler of de sponsor indien het gaat om een rugnummerbedrukking van alle shirts van de spelers van het betreffende team.


Vragen

Voor vragen is het volgende mailadres beschikbaar [email protected].

 
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
25-5    Familie Hockey Toernooi
29-5    JTC
3-6    JE1 - Epse
4-6    UStudy
5-6    UStudy
6-6    wedstrijd M8E3
11-6    Techniektraining junioren
18-6    Veteranen Overgangsklasse wedstrijden
Hele agenda
Vandaag jarig
Martijn Harmsen
Marloes de Niet
Laatste verslagen
21 mei - Heren 3 vervolg
21 mei - Veterinnen A vervolg