Veteranen C- Hockey Club Twente HB : 2 - 2 

Een mooie Hockey zondag met Veteranen C .....

Zondag 7 oktober mochten we de wei in tegen nieuwkomer, degradant uit de 1e klasse, Veteranen B van Twente. Een op papier zware pot, Twente was tot vandaag nog ongeslagen. Rond 12:00 uur verzamelden we op het balkon in het zonnetje en met een lekker bakkie koffie. De spelers van Twente werden verwelkomt en zochten al snel het veld op voor een warming-up(alle tekenen dat het een serieus potje hockey zou gaan worden). Na de gebruikelijke tactische bespreking op de kopcirkel kon de wedstrijd dan beginnen.
Veteranen C begon sterk, maar Twente had geduchte aanvallen en kwam er doorheen wat leide tot een tegendoelpunt, we bleven goed spelen combineren en lekker doorwisselen ... en toen ... vanaf de middenlijn kreeg Leny het op zijn heupen, een solo volgde de bal ging vooruit ... hij zocht de één-twee met Lucas om het in de cirkel af te maken .. waanzinnig, hoge school hockey ... 1-1 !!
Rust, tijd voor de jaarlijkse teamfoto ... ondertussen werd het veld gesproeid en zochten de heren Veteranen de juiste plek om hun goddelijke lichamen vast te laten leggen door hof fotograaf David.
In de tweede helft zette we de goede lijn voort, maar het bleef spannend; Twente kreeg een strafcorner en legde deze er mooi in, 1-2
Kansen kwamen over en weer, zowel de verdediging als de aanval moest het uiterste aanspreken van zichzelf ... een scoop van Tom vanaf de eigen helft in het 23-meter gebied van de tegenstander aangenomen door Pieter ... aannemen en uithalen ... het net fibreerde 2-2 !!
De wedstrijd was nog niet gedaan, beide teams bleven strijden voor de punten. Een compliment voor ons allen, wat toonden we een inzet en hielden de 2-2 en kwamen zelfs dichtbij een derde treffer.
De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, Veteranen C van DHV pakt de eerste punten van Twente. Een hele fijne pot, ook een complimenten aan de uitstekende arbitrage. In het zonnetje werd met een biertje aanschouwd hoe B het tegen Epe deed. Het was een mooie zondag, één waarvoor we graag ons bed vooruit komen.

een Jong Veteraanterug naar vorige pagina
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
24-6    MA1
26-6    MA1
26-6    Dames trim woe
1-7    MA1
3-7    MA1
6-7    MA1
8-7    MA1
10-7    MA1
Hele agenda
Vandaag jarig
Lynn Haarsman
Gijs van der Hoeven
Dorien Huyer
Gideon Karsten
Dorien Kleverwal
Livia Leerink
monique van lieshout
Liza Lommen
Inez Neppelenbroek
Monique Rogier
Daniela Talamini
Julian Wevers
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.