Veterinnen A- Enschedese hockeyclub Prinses Wilhelmina DA : 1 - 1 

PW DA- DHV DA 1-1

Uw favoriete ploeg mocht weer eens op de traditionele vroege tijd aantreden bij PW. DA heette ons warm welkom, de zon scheen veel uitbundiger dan gedacht, de wangetjes werden nog even ingesmeerd, alleen de barcommissie had wat moeite de koffie aan de praat te krijgen. Uiteindelijk zorgden zij wel voor een continue aanvoer van niet 1, niet 2, maar zelfs 3 scheidsrechters, die de ene die de hele wedstrijd floot hebben bijgestaan.

In de eerste helft meenden wij recht te hebben op een vrije slag, want bolle kant! want shoot! want scheids! maar helaas lag vervolgens de bal in ons doel en stonden we gewoon 1-0 achter. Het combinatiespel liep minder mooi, we zochten wat naar elkaar, en hadden het veeeeel warmer dan gedacht. Hier en daar een rug verrekt, wat irritaties weg te kauwen, een kat uit de boom gekeken maar gelukkig kon dat ook met twee wissels. De watermeloen in de rust kwam niets te vroeg, dank PW!

In de tweede helft (met scheids nummer 3, die heel strak en goed floot!) begon het wat beter te lopen bij ons. Meer in de kom rond spelen, uberhaupt meer rondspelen, veel corners, en maar geen doelpunt. Zo'n 5 minuten voor tijd denk ik een mooie rondspeel bal van achteruit, en toen een splijtende pass van Mier dwars door het midden die Sjaan in de cirkel vond. De keeper liep uit maar half vallend omspeelde Sjaan haar toch! Gelukkig 1-1 dus. PW merkte op dat deze wel zeer deed. (Dat gold ook voor hun 1-0). Diverse blauwe plekken rijker, maar met heerlijke brownies en ditto aardbeienslagroom moederdagvlaai, hebben we toch de huisreis opgevat. Heren 1 heeft later gelukkig ons voorbeeld niet gevolgd, en komt wel met de volle 3 punten uit Enschede. Voor de stand maakt het niets uit: we staan misschien zelfs nóg steviger op de tweede plaats, omdat andere ploegen (Union!) verloren en Oosterbeek heeft gewonnen. Geen kampioen, wél NK zoals het nu lijkt. Datum is 24 juni, plaats is Oranje Rood, maar onze kleuren zijn zwart en geel. Komt dat zien!terug naar vorige pagina
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Vandaag jarig
Marga Alting
Tijmen Zwierstra
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.