Veterinnen A- WMHC DA : 2 - 3 

Vraag voor de redactie van DHV Facebook pagina, want eigenlijk heeft deze vraag de hele dag in mijn achterhoofd gespeeld. Is het een bewuste keuze om niet alle thuisspelende teams op te nemen in de matchday aankondiging van vandaag? En dank je wel Christiaan dat je ons wel noemde in een reactie;-) 

Soms heb als team van die dagen en dan zit alles zo’n beetje tegen. Sommige van ons begonnen  de dag na een paar uur slaap omdat het naglowen tot diep in de nacht duurde. Alle spullen in de auto om richting de hockey te gaan want een kop koffie was wel nodig om echt wakker te worden. Dan sta je ruim op tijd voor de spoorbomen te wachten op een trein die niet komt en een spoorboom die niet open gaat. Auto maar parkeren en te voet richting de hockey. Dank zij taxi service Thijssen en Co kom je dan toch nog lekker droog en op tijd bij het clubhuis. Een heerlijk kopje koffie, ff bijpraten en op tijd op zoek naar de kleedkamer. Alle kleedkamers  vol maar daar was de volgende hulpbron, dank je Bo voor de sleutels zodat we toch een kleedkamer hadden. Achteraf bleek een kleedkamer met voor ons een slechte vibe want ons spel was niet goed en sloten we de wedstrijd met verlies af.

Goed op tijd het veld op want het is koud, nat, guur, en dus is voor ons goed inlopen essentieel. Toen de volgende aanwijzing dat niet onze dag was want na het inlopen, inspelen, zelfs nog een klein inspeelwedstrijdje moesten we wachten op scheidsrechter. Scheidsrechter nr 1 kwam nog keurig net op tijd, maar scheidsrechter nr 2 was veel te laat. Zo te laat dat we de wedstrijd maar begonnen zijn met een van onze wissels als scheids. Toch wel fijn als je een wedstrijd met 13 begint. En toen kwam binnen 5 minuten het volgende onheilsmomentje op ons af en moest Marit het veld verlaten met een bal die verkeerd op haar hand terecht kwam. Gelukkig hoeft het niet gehecht te worden maar de rest van de wedstrijd kon Marit niet meer meedoen. Op dat moment kwam scheidsrechter 2 opdagen en kon onze invalscheids weer met ons mee gaan doen.

Dubbel of driedubbel duidelijk dat het niet onze dag was. En het hagelde/regende nog niet eens maar Wageningen had ons gelijk goed in de tang. Wageningen was gelijk erg gevaarlijk. Het leek er wel op alsof we niet wakker waren, niet bij de les, niet meer wisten hoe we een bal moesten stoppen. Samenvattend stonden we dus al snel met 1-0 achter. Normaal gesproken is een tegengoal voor ons het teken dat we aan de bak moeten, tandje er bij en even weer terug naar ons basisspel. Duidelijke opdracht maar lastig in de uitvoering, en dat lukte niet en de 2-0 was terecht. Uiteindelijk kwamen we beter in ons spel maar was het moeilijk om gevaarlijk te worden. De 3-0 kwam onverwachts en doofde de hoop om op een gelijkspel te komen. Het was uiteindelijk wel bevrijdend want de 3-1, de afgekeurde 3-2, gaf wel het gevoel dat we kunnen hockeyen. Onze laatste goal was van wereldklasse, in de laatste seconden van de wedstrijd de bal zo super strak en hard aanspelen en dan op het laatste moment de stick er tegen en pats GOAL. Dit willen we wel vaker zien. 3-2 verlies was gezien ons spel terecht maar uiteindelijk willen we wel winnen. 

Samenvattend het was niet onze dag. Verliezen en dan ook nog veel blessures oplopen. Marrit, Marlieke en Erika jullie hebben nog een week om te herstellen van hand, enkel en voetblessures. Dus laat je goed verzorgen zodat jullie snel herstellen.terug naar vorige pagina
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
22-10    Matchplay Hockeykamp
25-10    oefenwedstrijd JB1
30-10    KNHB
20-11    Presentatie hal door Polyned
2-3    Oefenwedstrijd MA1
15-6    KNHB Slotdag Jongste Jeugd
Hele agenda
Vandaag jarig
Bjarni van Berkum
Jacques Coppiens
Peter Timmermans
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.