Veterinnen A- MHC Bemmel 800 DA : 4 - 0 

Dames Veterinnen A – Bemmel DA 4-0

 

Vandaag weer eens een wedstrijd thuis. Geen gedoe over (bijna) gemiste afslagen, het clubhuis was natuurlijk gewoon open, de vlag hing al uit, de koffie was warm en de wc's toegankelijk. Sproeien niet nodig met een miezerregen. Vandaag met z'n twaalven (dank Sjaan) startten we de line-up keurig het publiek aankijkend. Het was echter, op dat moment althans, helemaal leeg.  Een van onze twee vaste supporters vierde vandaag haar 70ste verjaardag. Goede reden om er eens één keer niet te zijn. (En de goede verstaander begrijpt dan dat ook bij ons nog steeds ouders langs de lijn staan. Dat waarderen dochters altijd!)

 

Na een paar minuten kwamen de eerste supporters-liefhebbers-kenners al opduiken. Zij weten wanneer je op DHV moet zijn. Want de eerste helft was een juweeltje. Hockey kan er zo eenvoudig makkelijk uitzien als iedere pass netjes aankomt, goed gestopt of gekaatst wordt en direct weer naar de al vrijlopende collega kan worden gespeeld. Net alsof we op een training een opbouwoefening deden. Tik-tak-tok vier maal achter elkaar. We hebben de bal het werk laten doen. De tegenstander heb ik in de eerste helft niet van dichtbij gezien. O ja, toch wel, bij de line-up.

 

In de tweede helft ging het iets minder soepel. Zal de volgende keer in de rust mijn complimenten maar voor me houden. Voordeel was dat ik nog een enkele redding kon doen, zodat ik in elk geval  niet voor niets de spullen had aangedaan. En tot op zekere hoogte zie je dan ook goed dat iets wat er makkelijk uit ziet  meestal niet zo triviaal is. Geen grote drama's hoor, gewoon af en toe een pass die nèt te hard/zacht/diep/breed etc. was. De rust bleef bewaard, de uitbraken en corners tegen liepen met sissers af. Helaas gold dat ook voor ons, dus bij 4-0 zijn we blijven steken. Tevreden het veld af in elk geval.

 

En dan nog een laatste woord van dank aan onze scheidsrechters in de week van de scheidrechter Paul en Jan Pieter, dank dat jullie er waren vandaag!terug naar vorige pagina
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
18-7    training MB1
19-7    D lijn instuif
19-7    training H2
20-7    training Dames 1
22-7    Trimmers
23-7    trimhockey
24-7    training Dames 1
26-7    training H2
Hele agenda
Vandaag jarig
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.