Veterinnen A- HCQZ DA : 6 - 0 

Dames Vet A - QZ A (6-0)

Met nog drie wedstrijden te gaan overtuigend kampioen, tot nu toe geen wedstrijd verloren en de laatste wedstrijden echt dik gewonnen. En dan moeten we tegen QZ. De eerste wedstrijd was een lastige, een stug team die ons goed wist te ontregelen. En tot onze grote verrassing had QZ vorige week dik gewonnen van Kromhouters. 

Met bijna het hele team fit en aanwezig, Marrit gefeliciteerd met je derde plek bij het NK en als dat een voorbode is voor ons eigen NK dan teken ik er voor;-), waren we om 12 uur paraat. Normaal gesproken krijg en jullie nu een overzicht van invallers maar dat was deze wedstrijd niet nodig. Een geconcentreerde voorbereiding en duidelijke afspraken over natuurlijk ons eigen spelspelen, lekker tikken, volle druk en revanche voor de slechte wedstrijd van vorige week. Opstelling en alle opdrachten waren duidelijk. Je kan merken dat de lente begonnen is als je het veld twee keer moet spuiten. Dit vertraagde iets de start van de wedstrijd. Maar die vertraging kon onze spirit niet breken en begonnen fanatiek. Mooie looplijnen (bij Veterannen A zijn er spelers die het fenomeen looplijnen goed kunnen uitleggen), combinaties en op zoek naar de kans. Al snel waren de eerste kleine kansjes er maar de scherpte was er nog niet. Ook de strafcorners kwamen maar ook de was de scherpte er niet. Wie uiteindeljk de ban brak dat weet ik eigenlijk niet meer maar op een gegeven moment ging het lopen en waren we net een warm mes door een pakje boter. De ene naar de andere aanval en kans naar kans. De 3-0 waar we mee de rust in gingen was terecht. De tweede helft lieten we QZ wat meer in hun spel komen en werden ze gevaarlijker maar dank zij een paar mooie reddingen bleef de nul staan en konden wij uitlopen. En terechte overwinning. QZ blijft een lastige tegenstander en we kijken er naar uit om volgend jaar weer tegen ze te strijden.

Over twee weken spelen we onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en natuurlijk zijn onze trouwe fans van harte welkom. Ook als jullie mee willen naar het NK op 25 juni. 

 terug naar vorige pagina
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
27-5    Trimmers
30-5    Oefenwedstrijd MD1-MC2
30-5    Wedstrijd MD2 - Upward MD3
3-6    Trimmers
10-6    Trimmers
16-6    Slotdag Jongste Jeugd
17-6    Trimmers
23-6    Juniorkamer
Hele agenda
Vandaag jarig
Marije Jansen - Keijzer
Livia Janssens
Lauren Jeursen
Olivier Kohlmann
Ingeborg Kruit
Roos van Os
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.