Vorige

Samen fluitend naar de toekomst!

 
6-9 Nieuws Er is geen wedstrijd zonder scheidsrechter en dus gaan wij samen als club fluiten! Fluiten is leuk!

Helaas is er nog geen indeler gevonden voor de scheidsrechters op de zaterdag, maar toch is het gelukt om een scheidsrechters in te delen voor de komende maand. Voor komende zaterdag is het dus even kortdag, maar wij proberen binnen de mogelijkheden zo snel mogelijk iedereen op de hoogte te stellen over de fluitbeurten. Zodra de wedstrijden erin staan zullen wij gelijk overgaan tot indelen. Na de herfstvakantie volgt altijd een herindeling. Let dus op dat het weekend erna je ook ingedeeld kan worden. 

Even een paar dingen over het fluiten:

- Sta je ingepland? Dan ben je er, kan je niet? Regel zelf vervanging. Er is helaas geen scheidsrechterscommissaris die kan helpen op dit moment. Wissel met een teamgenoot, vraag een ander team. Geen wedstrijd zonder scheidsrechters.
- Binnenkort worden alle spelers en speelsters vanaf 1e jaars B, die hun kaart nog niet hebben, uitgenodigd om hun scheidsrechterskaart te gaan halen. Vanaf 1e jaars B is de cursus verplicht, maar als C-junior kun je ook contact met ons opnemen als je de kaart al wilt halen. De club vergoed het examengeld. Helaas heeft nog niet iedereen zijn kaart en wij hopen dat daar snel verandering in gaat komen. Dit zorgt ook voor plezier en veiligheid bij de eigen wedstrijden. 
- Wil je als ouder fluiten of je aanmelden voor de scheidsrechterscursus? Mail dan gelijk naar [email protected], want ook jullie zien we graag fluitend over het veld gaan. 
- Vind je het spannend om te fluiten neem dan contact op met je coach/trainer en vraag of die wilt helpen. Misschien kan je wel een keer een deel van de trainingspartij fluiten of krijg je net de tip waardoor je met nog meer zelfvertrouwen op het veld staat. 
- Kijk ook bijgevoegd filmpje om je goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Waardeer de scheidsrechter en het gefluit, want dan kunnen we samen fluitend naar de toekomst!
 
6-9-2022