Vorige

DV30A aka Dames 30A zijn de terechte & trotse kampioenen!! Op naar het NK!!

14-6 Nieuws

Terecht kampioen?!?! Zeker in alle bescheidenheid kunnen wij dat wel zeggen! Afgelopen jaar heeft DV30A bijna het hele jaar bovenaan gestaan in een spannende poule waar heel veel teams aan elkaar gewaagd zijn. De geliefde supporters hebben dit team zien bikkelen, zien terugkomen maar ook wedstrijden zien overheersen met oogstrelend hockey. En natuurlijk waren er ook wedstrijden dat de tegenstander sterker was maar dat maakt de veterinnen hoofdklasse zo’n mooie klasse om in te spelen.


Jullie geliefde DV30A doet al jaren mee om de prijzen in deze klasse en het is elke zondag genieten als het hen weer lukt om een hockey pot op niveau neer te leggen. Door goed samenspel (het zogenaamde tikkie takkie spel), de hoge druk, de vrije man, de verschillende strafcorner varianten en de versnellingen die deze jonge dames nog in de benen hebben maakt het spel gevarieerd en verrassend. En lukt het een keer niet dan laten zij veerkracht zien en pakken de volgende wedstrijd de draad weer op. DV30A heeft dit jaar weer een top seizoen gehad met elkaar!


Maar voor deze toppers is het seizoen nog niet voorbij. Zondag 18 juni spelen zij in Tilburg wij voor het Landskampioenschap. Dit beloofd een mooie strijd te worden tegen de andere regionale kampioenen zoals Nijmegen, Gooische en bijvoorbeeld Hoogeveen. Natuurlijk zijn supporters welkom om dit super team aan te moedigen en te genieten van mooi hockey. Om 12 uur speelt dit mooie team de eerste wedstrijd van het NK dus we zien jullie graag langs de lijn, spandoeken zijn niet verplicht maar wel leuk!


 
14-6-2022