Vorige

MD3 is Kampioen geworden in een echte kampioenswedstrijd!!

11-6 Nieuws

Met kriebels in de buik vertrok DHV MD3 vanmorgen naar Lochem. Hoe gaan we winnen van Lochem? Het plan van deze week was: Samen en met heel veel energie. En dat is de meiden gelukt. De gespannen koppies gingen lachen en de wangen werden met de minuut roder. En toen het eindsignaal klonk hadden we een 4-0 overwinning in the pocket.... Nou ja.... Lochem mocht nog een strafcorner nemen.... die was net voor het fluitsignaal gegeven. De meiden wisten de bal snel uit de cirkel te werken en toen toen barstte de feestvreugde los...

 

Maar was het genoeg? Gorssel/Epse mocht niet te dik winnen van Zwolle. Rond 12u kwam het verlossende telefoontje: MD3 is kampioen. Met EJ op de speaker mocht coach Sandra het goede nieuws vertellen. En heel Lochem en omstreken heeft het gejuich gehoord! De meiden waren door het dolle heen. Echte kampioenen zijn het!

 

De meiden hebben dit seizoen hard geknokt en gewonnen. Ze hebben zich als individu en als team supergoed mogen ontwikkelen. Wat een feest! 

Trainers Dharma, EJ, Jessie, Coach Sandra & Manager Naomi ontzettend bedankt voor jullie inzet! 

 

Bedankt ouders van de meiden voor jullie support! Wat was er veel aanmoediging van de zijlijn! Wij zijn trots op de meiden en hebben genoten van dit seizoen vol van plezier en ontwikkeling! 

 
11-6-2022