Vorige

Barhoofd gezocht!!

2-6 Nieuws

Koffie langs de lijn? Dan hebben we jou nodig als vrijwillige barmedewerker/barhoofd!

Om komend seizoen op de gezellige zaterdagen de ouders langs de lijn van het gewenste bakkie te voorzien, hebben wij dringend jouw inzet nodig in ons vrijwillige barteam. Maar liefst 5 nieuwe barhoofden hebben we nodig om het rooster voor de zaterdagbardiensten rond te krijgen. Als barhoofd sta je ongeveer 3 a 4 keer per seizoen op zaterdagen 3,5 uur achter de bar. Bij de inroostering aan het begin van het seizoen houden we uiteraard rekening met jouw voorkeursdagen en -tijden. Als barhoofd wijs je de weg aan de als vrijwilligers ingeroosterde ouders van jeugdleden. Je hebt niet per se ervaring nodig met bardiensten draaien, alles is makkelijk te leren. Bovendien is er op de zaterdagen altijd een vaste betaalde barmedewerker mede ingeroosterd, die alle kneepjes van het barvak kent en weet hoe de keuken-, koffie- en kassa-apparatuur bediend moeten worden etc. 

Als barhoofd word je, als je dit wilt, in ruil voor je werkzaamheden in de bar, vrijgesteld van rij diensten voor het team van je kind. Zo ben je dus eigenlijk niet méér zaterdagen druk met de hockeyclub dan anders en je bent van grote dienst voor de club voor het open kunnen blijven van de bar. 

Als je van aanpakken houdt, het leuk vindt om (nog) meer mensen op de club te leren kennen en ook graag iets voor de club doet, meld je dan nu aan of vraag vrijblijvend nadere info bij Lydia, zaterdag barco√∂rdinator, via e-mail: [email protected].

 
2-6-2022