Vorige

Trainingsschema Lockdown tot 20:00 vanaf dinsdag 11 januari

8-1 Nieuws
Vanaf volgende week dinsdag 11 januari gaan we wederom in een nieuw schema trainen (zie bijlage). Alle zaalteams zullen een training krijgen! Dit schema is er zolang de lockdown in de huidige vorm bestaat (tot 20:00 sporten voor de jeugd). Wij zullen er alles aan doen om alle teams zoveel mogelijk te laten hockeyen binnen de gestelde maatregelen. 

Het enthousiasme van het hockeyen in de kerstvakantie geeft ons energie om dit te blijven organiseren. Wat waren er al leuke dingen: Wedstrijden op veld 4 met balken, supergave keepersclinic, 3 tegen 3 toernooi, technische skills parcours & toernooivormen. Vaak afgesloten met een heerlijk warm kopje chocomel! 

Daarnaast is het ook mogelijk om extra te trainen met je veld en/of zaalteam. Mocht je dit willen laat jouw trainer, coach of manager even contact opnemen met de technisch manager. Dan zullen we samen naar de mogelijkheden kijken. 

Heb je een andere vraag of een leuk/creatief idee laat het ons dan weten. Wij wensen jullie heel veel plezier bij de komende trainingen!
 
8-1-2022 Bijlage