Vorige

Barhoofden Gezocht!

16-11 Nieuws

Barhoofden: vrijwilligers voor op de zaterdagen


Zo zoeken we gezellige barhoofden voor de zaterdagen. Als barhoofd sta je ongeveer 4 keer per seizoen op zaterdagen 3,5 uur achter de bar. Bij de inroostering aan het begin van het seizoen houden we rekening met jouw voorkeursdagen en -tijden. Als barhoofd wijs je de weg aan de ouders van jeugdleden die voor een vrijwillige bardienst zijn ingedeeld. Je hebt niet per se ervaring nodig met bardiensten draaien, alles is makkelijk te leren. Bovendien is er op de zaterdagen altijd een vaste betaalde barmedewerker mede ingeroosterd, die alle kneepjes van het barvak kent en weet hoe de keuken- en koffie-apparatuur bediend moeten worden, hoe alles op te starten en af te sluiten etc. etc. 

Als barhoofd word je in ruil voor je werkzaamheden in de bar, vrijgesteld van rij diensten voor het team van je kind. Houd je van aanpakken, vind je het leuk om (nog) meer mensen op de club te leren kennen en doe je ook graag iets voor de club? Meld je dan nu aan of vraag nadere info bij Lydia, zaterdagbarco├Ârdinator,

via e-mail: [email protected].

 

Barhoofden: vrijwilligers voor op de zondagen

Om de bar op de zondag verder te professionaliseren zijn we op zoek naar gezellige barhoofden voor de zondagen. Als barco├Ârdinator probeer ik in overleg rekening te houden met jouw voorkeursdagen en -tijden. Lijkt het jou het leuk om als barhoofd de teams die voor hun vrijwillige bardienst zijn ingedeeld te helpen en bovenal zou je samen met mij deze professionaliseringsslag tot een succes willen maken? Je hebt niet per se ervaring nodig met bardiensten draaien, alles is makkelijk te leren. Bovendien is er op de zondagen altijd een vaste betaalde barmedewerker mede ingeroosterd, die alle kneepjes van het barvak kent en weet hoe de keuken- en koffie-apparatuur bediend moeten worden, hoe alles op te starten en af te sluiten etc. etc.

Meld je dan nu aan of vraag nadere info bij Jasper, zondagbarco├Ârdinator,

via e-mail: [email protected].

 
16-11-2021