Vorige

Afkopen club dienst

9-9 Nieuws

DHV is een familieclub. Dat betekent dat we samen de club draaiende houden. We rijden, we fluiten, we coachen en/of trainen… dit is slechts een greep uit alle activiteiten waardoor hockey voor onze kinderen en onszelf mogelijk wordt gemaakt. Door met elkaar de schouders eronder te zetten, maken we de club tot een florerend middelpunt waar iedereen gedurende het seizoen altijd terecht kan.


Zoals besloten in de ALV van 9 juni jl kunt u de clubdienst afkopen voor € 70 per seizoen. U dient uiterlijk voor 20 september door te geven dat u de clubdienst af koopt of wil aanpassen. Dat kunt u alleen voor het hele hockey jaar doen. De afkoop wordt niet automatisch verlengd voor een volgend seizoen, u dient het dan opnieuw aan te geven.


U wordt niet ingedeeld om een club dienst te draaien, indien volgende van toepassing is.

* U heeft de clubdienst heeft afgekocht voor 70 euro (tarief seizoen 2021-2022 / afkoop geldt voor gehele gezin)

* U bent trainer / 1e coach van een team

* U bent ouder van alleen Funkeys/Benjamins of F-jeugd lid (Indien u een ander kind heeft in een hogere leeftijdsklasse, bestaat de mogelijkheid dat u wel ingedeeld wordt)

* U bent officieel lid van een commissie (denk aan Bestuur - CJJ - JTC etc..)


Als u het verzoek om af te kopen niet tijdig doorgeeft, dan wordt u ingepland voor de club diensten. En bent u zelf verantwoordelijk voor deze diensten.


Wijzigingen en/of aanpassingen kunt u doorgeven via de mail naar [email protected]


Meer informatie kunt u ook teruglezen in de bijlage

 
9-9-2021 Bijlage