Vorige

Hoera, wij zijn een gezonde sportkantine

29-8 Nieuws

Vorig seizoen mochten we helaas bijna niet open zijn door het Corona virus, maar wij hebben als bar commissie niet stil gezeten.

Wij hebben hard gewerkt aan een nog mooiere en een gezondere sportkantine.

Vanaf dit seizoen zijn we een gezonde sportkantine geworden en hiervoor hebben wij ook drie certificaten gekregen van Teamfit.

Dit zijn de volgende certificaten: Topprestatiebadge Voeding, Topprestatiebadge Verantwoord Alcoholbeleid en Topprestatiebadge Rookvrij Sportterrein. Wij als club zijn natuurlijk hartstikke trots op dit behaalde resultaat.

Wil je er meer over weten, kijk dan even op teamfit.nl.

Dit brengt ook een aantal veranderingen met zich mee vanaf dit seizoen.

De belangrijkste veranderingen op een rij:

  • Wij hebben een aantal ongezonde producten uit ons assortiment gehaald en het gezondere assortiment uitgebreid. Hierdoor kan het zijn dat Uw favoriete product daarom niet meer verkrijgbaar is.
  • Wij hebben nog alleen maar producten op de bar staan die voldoen aan de richtlijnen van Teamfit. Producten die niet voldoen staan uit het zicht.
  • Het is vanaf dit seizoen niet meer toegestaan om te roken op ons sportterrein of rond de hoofdingang. Dit geldt ook voor de zondagen. Roken mag buiten ons terrein op de parkeerplaats.
  • Op zaterdagen wordt er geen alcohol meer geschonken. Op zondagen en door de weeks natuurlijk wel.
  • De jeugdteams die zaterdag spelen krijgen bij de wedstrijdtafel een rood bonnetje mee, daarmee kunnen ze gratis één kan ranja en één kan water ophalen bij de bar.  

Vanaf deze week zijn wij ook weer open. U bent daarom weer van harte welkom in ons mooie clubhuis en op ons vernieuwde terras.

Tot snel!

De bar commissie

 
29-8-2021 Bijlage