Vorige

Heren 1 neemt 1 punt mee naar huis

18-9 Nieuws
We hebben er hard voor gestreden zondag en uiteindelijk bleek een gelijkspel het maximaal haalbare. Over het spel kunnen we bij vlagen tevreden zijn. Verdedigend hebben we niet al te veel weggegeven, complimenten aan de verdediging voor het stofzuigen achterin! Aanvallend zijn we redelijk goed met onze kansen omgesprongen in de eerste helft. Een tip-in doelpunt bij de tweede paal door Franklin was de afronding van een mooie strakke pass van Hidde en betekende het enige doelpunt aan onze zijde. In de tweede helft hebben we niet veel gecreëerd en voelde het vooral als overleven. Wellicht dat we het daar dinsdag met elkaar over kunnen hebben.

Super 11 speler van de week is Thomas met 10 punten. Met een aantal alerte reddingen wist hij ons op de been te houden en hebben we maar 1 doelpunt tegen gekregen. Door zijn punten gaat Thomas nu aan kop in het totaalklassement. Klasse!

Volgende week zondag spelen we uit tegen Zevenaar. Wij zijn uit op revanche van vorig seizoen na onze tegenvallende resultaten tegen hen. We hebben geduld nodig in balbezit, zodat we niet meegaan in de hectiek waar Zevenaar doorgaans bij gebaat is. Zij hebben tot op heden twee keer gelijk gespeeld, dus we weten wat we kunnen verwachten vanuit hun kant. Sinds seizoen 2019-2020 hebben we uit niet meer gewonnen, dus het wordt weer een keer tijd!
 
18-9-2023