Vorige

1e wedstrijd Heren 1

11-9 Nieuws
Een lekkere pot om het nieuwe seizoen mee af te trappen afgelopen zondag. Wij waren uit op revanche tegen Leeuwarden, na 2 keer verloren te hebben afgelopen seizoen. Na traditiegetrouw eerst op achterstand te komen na een paar minuten, hebben we het mooi recht weten te trekken door maar liefst 9 doelpunten te maken! De laatste keer dat we dat voor elkaar wisten te krijgen dateert uit seizoen 20-21 tegen Eelde thuis, dat laat maar zien hoe sporadisch dit voorkomt. 

Over zowel de uitvoering als het resultaat mogen we tevreden zijn. We hebben goed druk gezet en veel fouten afgedwongen bij de tegenstander. In aanvallend opzicht rondden we onze kansen goed af en lag het rendement van de strafcorner buitengewoon hoog (57%).

De Super 11 speler van de week is Reinout geworden met 12 punten. Door 2 strafcorners binnen te slepen en verdedigend ijzersterk op te treden heeft hij een mooie bijdrage geleverd aan het eindresultaat. Een hartstikke mooie seizoenstart!

Aanstaande zondag spelen we uit tegen Hattem Heren 1. Er is geen eerder uitslag bekend in de Excelfile dus qua prognose is het wat lastiger. Hun eerste wedstrijd hebben zij gewonnen van de Studs met 3-2, dus zij hebben een goede start en zullen dit graag door willen trekken. Aan ons de taak om met 3 punten te vertrekken uit Hattem. 

Eerst nog 2 trainingen en dan is het al snel weer de mooiste dag van de week!
 
11-9-2023