Vorige

Trainingsschema zaal seizoen 2022/2023!

22-11 Nieuws Vanaf maandag 5 december zal het trainingsschema zaal (zie bijlage) ingaan. We kunnen ook dan pas het Lisa-systeem omzetten naar het zaalseizoen. 

Op zondag 4 december is er een leuke clinic van Marcel Balkenstein om het zaalseizoen goed van start te gaan. Vanaf 24 december t/m 7 januari zijn er geen trainingen ivm de kerstvakantie. Mocht je willen kijken of je kan trainen in die periode kan je mailen naar [email protected] Op donderdag 29 december zal er een glow in the dark toernooi worden georganiseerd. Meer info hierover volgt. 

Dit seizoen zal er ook keeperstraining in de zaal worden aangeboden. Dit is enkel voor de keepers die ook actief deelnemen aan de zaalperiode. Binnenkort ontvangen de keepers hiervoor het schema. Voor de jongste jeugd is er geen keeperstraining in de zaal, maar die kunnen keepen bij de reguliere trainingen.  Wij hebben voor de jongste jeugd de trainingstijden op woensdag kunnen aanhouden in de zaal. 

Wij wensen iedereen veel plezier en danken alle trainers, vrijwilligers en commissies, die het wederom mogelijk maken dat iedereen leuke en uitdagende trainingen en wedstrijden gaan krijgen in onze mooie blaashal. Samen gaan we er weer een leuk zaalseizoen van maken!

Groetjes van Eric-Jan Anneveld
Technisch Manager DHV
 
22-11-2022 Bijlage