Vorige

Teams seizoen 2022/2023

12-5 Nieuws

Veel van ons zijn nog lekker aan het hockeyen in de huidige competitie en er komen nog mooie wedstrijden aan. Toch kijken we vast vooruit naar komend seizoen. 

 

Bij DHV onderscheiden wij de volgende leeftijdsgroepen:

Funkeys

Kinderen zijn op 1 oktober 2022 5 jaar oud

Gedurende het seizoen op zaterdagochtend training.

Benjamins

Kinderen zijn op 1 oktober 2022 6 jaar oud

Gedurende het seizoen op zaterdagochtend training.

F-tallen lijn

Kinderen zijn op 1 oktober 2022 7 jaar oud

Gedurende het veldseizoen tweemaal per week training en op zaterdag een wedstrijd. 1 training met betrokkenheid van ouders. Gedurende het zaalseizoen eenmaal per week training.

E6-tallen lijn

Kinderen zijn op 1 oktober 2022 8 jaar oud

Gedurende het veldseizoen tweemaal per week training en op zaterdag een wedstrijd. 1 training met betrokkenheid van ouders. Gedurende het zaalseizoen eenmaal per week training en een kleine zaalcompetitie.

E8-tallen lijn

Kinderen zijn op 1 oktober 2022 9 jaar oud

Gedurende het veldseizoen tweemaal per week training en op zaterdag een wedstrijd. Gedurende het zaalseizoen eenmaal per week training en een kleine zaalcompetitie.

D-tallen lijn

Kinderen zijn op 1 oktober 2022 10 jaar oud

Tophockey en Breedtehockey

C-tallen lijn

Kinderen zijn op 1 oktober 2022 12 jaar oud

Tophockey en Breedtehockey

B-tallen lijn

Kinderen zijn op 1 oktober 2022 14 jaar oud

Tophockey en Breedtehockey

A-tallen lijn

Kinderen zijn op 1 oktober 2022 16 jaar oud

Tophockey en Breedtehockey


In de A-, B-, C- en D-tallen lijn biedt DHV Breedtehockey en Tophockey aan. De Funkeys, Benjamins, 6-tallen, 8-tallen vallen onder de Jongste Jeugd.

 

Voor Breedtehockey geldt gedurende het veldseizoen tweemaal per week training en op zaterdag een wedstrijd. Gedurende het zaalseizoen minimaal 1 keer per week training en een zaalcompetitie in weekenden. De trainingen voor de breedte-teams en de jongste jeugd beginnen in de week van 29 augustus. In het weekend van 3/4 september zal er een kick-off van het nieuwe seizoen zijn. De eerste competitiewedstrijden beginnen dan op 10 september. 

 

Voor Breedtehockey en de Jongste Jeugd zijn er geen indelingstrainingen. Je mag tot 28 mei 2022 twee voorkeursnamen doorgeven aan je coach bij wie je het volgend seizoen graag in het team wilt. Wij kunnen hierin geen garanties geven, maar doen uiteraard ons best iedereen in het juiste team te plaatsen. De coaches geven dit en hun eigen input door aan de lijnco√∂rdinatoren. Nieuwe leden gaat dus ook via de lijnco√∂rdinator. Bij de jongste jeugd kan dit gemaild worden naar [email protected] en bij de junioren breedte naar [email protected]


Mocht je vanuit een breedte-team selectie willen doen voor een Topteam dan kan jouw coach een verzoek indienen bij de selectiecommissie. Dit verzoek kan gemaild worden naar [email protected] Als je nu in een Topteam zit en komend seizoen niet meer in een Topteam wilt spelen dan ook dit graag doorgeven aan jouw coach. 

 

Voor Tophockey geldt gedurende het veldseizoen driemaal per week training en op zaterdag een wedstrijd. De KNHB maakt ieder seizoen een jaarplanning (knhb.nl). Gedurende het zaalseizoen minimaal 1 keer per week training en een zaalcompetitie in weekenden. De voorbereiding voor het nieuwe seizoen begint in de week van 8 augustus. Zo zijn er 3 weekenden voor het spelen van oefenwedstrijden/teamactiviteiten en zo een optimale voorbereiding te draaien op de (landelijke) competitiewedstrijden.  Meer info over de selectietrainingen volgt in een apart bericht. 


 Op zondag 12 juni 2022 wordt de nieuwe teamindeling bekend gemaakt.

 
12-5-2022