Vorige

Situatie Zaalhockey n.a.v. Corona persconferentie 26 november jl

26-11 Nieuws

Vanmiddag bereikte ons al het bericht dat de sportlocaties vanaf zondag 28 november na 17.00 dicht moeten en dat is helaas vanavond tijdens de persconferentie bevestigd.

Na het eerste bericht vanmiddag hebben wij al contact gehad met de KNHB over de consequenties voor dit seizoen. Zoals het er nu uitziet zal de KNHB alles in het werk stellen om het zaalhockey seizoen te laten doorgaan. Wat dit precies betekent is nog niet duidelijk, vanavond vergadert de KNHB en los van een korte reactie is de verwachting dat pas over een paar dagen meer duidelijk is.

In elk geval is zeker dat de komende 3 weken veruit de meeste trainingen niet zullen doorgaan (alleen die tot 17.00). Hoe we dit gaan opvangen en compenseren is mede afhankelijk van het mogelijk veranderde competitieschema van de KNHB en ook hoe er wordt omgegaan met deze Corona lockdown maatregel na afloop van de gecommuniceerde 3 weken. We hebben in elk geval ruimte in de Kerstvakantie om overdag (en mogelijk ’s-avonds) extra trainingen, clinics en eventueel ‘glow in the dark’ activiteiten aan te bieden. Hoe dit alles vorm kan worden gegeven is natuurlijk op dit moment onzeker. Wanneer we meer weten van de KNHB zullen we zo spoedig mogelijk iedereen hierover informeren.

We laten alle activiteiten die toegestaan zijn op zo’n verantwoord mogelijke wijze doorgaan. We rekenen op jullie hulp en begrip om alle regels zo goed mogelijk na te leven en elkaar daarop aan te spreken. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Het bestuur.


 
26-11-2021